Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Hajnalig tartó zúzda zárta az Open Road Fest-et

sajtóanyag | sajtófotó | 2016.06.13. |
Open Road Fest
Négy napon át dübörgött az Open Road Fest, ahol bármi megtörténhet. Bőrnadrágos esküvő, zúzós koncertek, felvonulás és maga a szabadság. A fesztivál utolsó napja jócskán tartogatott izgalmakat.
Délelőtt a motorosok már izgatottan gyülekeztek a fesztivál körül, ugyanis elérkezett a várva várt pillanat, Magyarország legnagyobb motoros felvonulása. Több ezer járgány sorakozott fel, hogy osztozzanak a fesztivál legszebb perceiben, a közös gurulásban. 
Presztízs MagazinA felvonulásból visszaérkezőket a Gravity Academy sport show-ja várta extrém biciklis és parkour bemutatóval, és a Halálgömbben is újra cikázott Gombos Attila. Az igazi show-t mégis az este hozta el a két pörgős rock fellépő képében. 
Az Anna & the Barbies koncertje bár esőben kezdődött, de ez sem kedvtelenítette el a fesztiválozókat a bulizástól. Pásztor Anna, a banda énekesnője pedig pillanatok alatt hatalmas tömeget varázsolt a nagyszínpad elé. 
Az első dalok szinte mágnesként vonzották az Open Road Fest közönségét és mire a koncert a feléhez érkezett ütemes lábdobolás, tapsvihar, és önfeledt táncolás volt jellemző. A közönséget egyszerűen megbabonázta a dalok hihetetlen energiája, Anna zseniális előadása és laza, közvetlen stílusa. Az énekesnő lesétált a színpadról a nézők közé, ahol Harley-ra pattant, majd ölelések és kézszorítások tucatja között énekelte el mindenki kedvenc dalát.
Presztízs MagazinAz Anna & the Barbies-t a Helloween követette, de még mielőtt belecsaptak volna a húrszaggatásba az Open Road Fest szerelmespárja örök hűséget fogadott egymásnak és megesküdött a nagyszínpadon. A mennyasszony a fesztivál igazgatója, Dobai Attila mögött egy quadon érkezett a színpadra, ahol több ezer ember előtt mondta ki a boldogító igent. 
A buli a Helloween-nel folytatódott, akik már az első akkord után hatalmas zúzásba kezdtek. A hard rock beszippantotta az embereket: a nézőtér egyszerre tombolt, ugrált és hullámzott, a refrénnél pedig egy emberként énekelt. Régi és új dalok is felcsendültek, a közönség pedig hatalmas ovációval és headbanggel díjazta a frontember dinamikus előadását. A show itt sem maradt el, sőt jó adag rock-ot kínált a zúzos dallamokra éhezőknek. 
A buli az utolsó nap is hajnalig tartott. A Rock Arénában a Hollywood Rose teltházas koncertjével ünnepelték a fesztiválozók a 17. Open Road Fest-et. A fesztivál idén is hű volt mottójához, mert négy napon át minden a szabadságról szólt. 
 
Még nincs értékelve