Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A Harley-Davidson meghirdeti utolérhetetlen tesztmotorozás versenyét

sajtóanyag | sajtóanyag | 2015.09.09. |
Harley-Davidson
A Harley-Davidson meghirdeti utolérhetetlen tesztmotorozás versenyét
Vidd el egy tesztútra Dark Custom™ motorunkat, és nyerj egy ajándék utazást az USA-ba, ahol a Harley® fő tervezőjével közösen tervezheted meg jövendőbeli új motorkerékpárod
2016-ra a Harley-Davidson az egyéni megjelenés vezérelvre fókuszál a frissített Dark Custom modellek bejelentésével, a teljesítmény és stílus fejlesztések teljes skálájával és egy izgalmas új versenyt hirdet. 
A Harley-Davidson meghirdeti Európa, Közel Kelet és Afrika motorosai számára “Egyszer az életben” versenyét.
Egyszerűen csak vidd el egy tesztútra bármely Harley-Davidson® Dark Custom™ motorkerékpárt, például az “újratöltött” 2016 Iron 883™ vagy Forty-Eight® modellt, és máris beneveztél a játékba, hogy megnyerd a te saját Dark Custom™ motorodat, amit Dais Nagao Harley-Davidson designerrel közösen terveztek meg.
A győztes motoros bármely Dark Custom™ motorkerékpárt választhatja, és együtt dolgozhat Nagao-val, hogy megtervezze álmai motorját Milwaukee-ban, az Egyesült Államokban. A tervezés befejeztével a járművet a helyi Harley-Davidson kereskedő építi meg.
A nyeremény tartalmaz egy exkluzív VIP utazást is Milwaukee-ba a Harley-Davidson otthonába, ahol a helyi hotelben szállást, Harley-Davidson Múzeum belépőt, és további helyi sport és zenei rendezvényekre szóló jegyeket kap ajándékba.
Az utolérhetetlen tesztmotorozás élménye itt nem ér véget, hiszen tartalmaz, egy Kaliforniai látogatást is, melynek a költségeit szintén a Harley-Davidson állja. Kaliforniai tartózkodásának alkalmára a nyertes megkapja egy Dark Custom™ motor kizárólagos használatát, egy idegenvezetett túrát az LA Custom Culture megtekintésére, szörf órákat, koncert és motoros rendezvény jegyeket. 
A figyelemre méltó élmények megörökítésére a Harley-Davidson felajánl egy kamerát, ezzel biztosítva, hogy a nyertes rögzíthesse és megoszthassa az utazás minden élményét.
Az élményt még teljesebbé teszik az éttermi asztalfoglalások és az ajándék ruházat a Harley-Davidson® Black Label Collection-ből.
A játékban való részvételhez egyszerűen csak foglalj időpontot egy Harley-Davidson’s Dark™ Custom (Harley-Davidson Street® 750, Iron 883™, Forty-Eight®, Street Bob®, Street Bob® Special and Fat Bob®) tesztmotorozásra. Időpontfoglaláshoz klikkelj a www.h-d.com/testride -ra, hogy megtaláld a legközelebbi Harley-Davidson® kereskedést.
Ha a nyertes már vásárolt egy Dark Custom™ motorkerékpárt a teszt motorozás és a promóció vége között (2015. szeptember 1 - október 31.) akkor a Harley-Davidson visszatéríti annak árát és Dais Nagao a már megvásárolt járművet tervezi át.
 
Még nincs értékelve