Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A könnyű városi motorkerékpár

Bíró Csongor | Yamaha | 2017.09.11. |
Yamaha
A könnyű városi motorkerékpár
Az új Yamaha YS125 sportos, stílusos új dizájnt kapott, ugyanakkor megtartotta a népszerű YBR125 legjobb funkcióit és tulajdonságait. Nagy kerekei és osztályon felüli felfüggesztése egyszerű kezelést biztosítanak, míg alacsony üzemanyag-fogyasztása, gazdaságossága és kényelmesebb kialakítása a legpraktikusabb és legmegfizethetőbb könnyű városi motorkerékpárok egyikévé teszi.
A megbízhatóság, a megfizethetőség és az alacsony üzemeltetési költségek mind rendkívül fontosak napjaink okos ingázói számára. Az YS125 új tervezésű, 125 cm3-es, léghűtéses, 2 szelepes, SOHC EU4 megfelelőségű motorja az egyik legmegbízhatóbb és leggazdaságosabb kialakítással rendelkezik a kategóriájában. Annak érdekében, hogy az YS125 modell üzemanyag-fogyasztása és károsanyag-kibocsátása kiemelkedően alacsony legyen, a kompakt motor lökethosszát 57,9 mm-re növelték, míg az új hengerfejben keskenyebb szelepszöggel és edzett szelepekkel találkozunk. 
Az egytengelyes kiegyensúlyozás egyenletes vezetést biztosít, emellett elektromos és berúgókaros mechanizmussal is felszerelték. Az YS125 modellt nagy kapacitású, 14 literes üzemanyagtartállyal rendelkezik, amely 1 literrel nagyobb, mint az elődnek számító YBR125 modellé, így lehetővé teszi, hogy akár 300 kilométert is megtegyen valaki két tankolás között.
 
Még nincs értékelve