Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Machined Parts kiegészítőkkel varázsolható igazán egyedivé egy BMW motor

Bíró Csongor | archív | 2017.07.18. |
bmw, Machined Parts
Machined Parts kiegészítőkkel varázsolható igazán egyedivé egy BMW motor
Az összetéveszthetetlenül egyedivé varázsolt motorkerékpár rajongók sokaságát tartják lázban világszerte, a BMW Motorrad ezért vadonatúj kollekcióval bővíti eredeti kínálatának átfogó palettáját. Az utólagosan felszerelhető Machined Parts kiegészítők az R nineT, az R nineT Pure, az R nineT Scrambler, az R nineT Racer és az R nineT Urban G/S motorkerékpárokhoz válnak elérhetővé.

Minden egyes darab kiváló minőségű alumíniumból, aprólékos munkával készül, hogy a hamisítatlan egyediséget kínáló alkatrészek még jobban kiemeljék a prémium motorkerékpár-technológia kifinomult stílusát. Az alkatrészek dizájnját a BMW Motorrad a kaliforniai Roland Sands Design műhellyel közösen dolgozta ki. A fényes fekete árnyalat és a színtiszta alumínium kontrasztja szerint életre hívott elemek speciális, kifinomult gyártási folyamata kiváló minőséget garantál.
Presztízs MagazinAz alkatrészeket CNC-esztergálással, egyetlen alumínium öntvényből formázzák meg, majd az idomokat aprólékosan, kézzel felcsiszolják. A fekete fényezés után a fedetlen alumínium részeket újrapolírozzák, végezetül pedig az alkatrész teljes felületét fényes lakkal vonják be. Szelepfedél-védő, olajtöltőnyílás-sapka, ékszíjburkolat, fényszóró-keret, kormányvég, hátsó kerékagy-, véghajtómű-csapágy-, lengővilla-csukló borítás kapható a kollekcióban. Ezek mellett alumínium üzemanyagtartály is rendelhető, amelyet kisszériában, a BMW szigorú minőségi szabványai szerint, kézzel készítenek el.

Még nincs értékelve