Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Sportrobogó: Yamaha X-MAX 300

Bíró Csongor | Yamaha | 2017.02.28. |
Yamaha
Sportrobogó: Yamaha X-MAX 300
A modell új generációs, 300 köbcentiméteres motorblokkját a legújabb Yamaha BlueCore technológiával látták el, amely lehetővé teszi, hogy gazdaságosabb üzemanyag-felhasználás és csökkentett károsanyag-kibocsátás mellett nyújtson nagyobb teljesítményt.
Kifinomult vázkialakítása motorszintű, sportos kezelhetőséget biztosít. A jellegzetes TMAX, minden idők legmeghatározóbb robogója ihlette tervezőit, a LED- ikerfényszórók és a középső reflektoros fényszóró pedig a dinamikus megjelenésű robogók egyikévé teszi a modellt. Az új, 300 cm3-es motorblokk megfelel az EU4 előírásoknak, jobban gyorsul, magasabb végsebességre képes, mint a korábbi, 250 cm³-es kialakítás. Az X-MAX 300 megnövelt – két zárt bukósisak és további tárgyak tárolására alkalmas – csomagtartója, 12 V-os adaptere és új, kulcs nélküli rendszere révén praktikusan használható a hétköznapokban is. 
Az új műszerek kialakításánál is visszaköszön a TMAX. A stílusos, kerek analóg sebességmérő, valamint a fordulatszámmérő egy sportautó stílusú műszerfalban foglal helyet – a csúcstechnológiás többfunkciós középső kijelző pedig kihangsúlyozza a sportosan új 300-as modell prémium érzetét és felszereltségét.
Még nincs értékelve