Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Új Yard Built SCR950 a Jeff Palhegyi Designs műhelyéből

Bíró Csongor | Yamaha | 2017.06.19. |
motor, Yamaha
Új Yard Built SCR950 a Jeff Palhegyi Designs műhelyéből
Az újév nyitányaként az Egyesült Államokban megszületett a vadonatúj Yamaha SCR950 modellen alapuló második egyedi motorkerékpár. Az elmúlt 20 évben a stílusos Yamahairól elhíresült dél-kaliforniai motorépítő, Jeff Palhegyi és a Jeff Palhegyi Designs csapata szakértőivé váltak annak, hogy az elképzelt műremekeket működő gépekké varázsolják.
Több mint hetven, egyedi motorkerékpárt építettek már a Yamahával közösen az első, 1995-ös együttműködést követően. Most egy olyan lenyűgöző, erőteljes megjelenésű, lecsupaszított scrambler gépet hoztak létre, amely semmit nem veszített a széria SCR950 modell jellegzetes karakteréből és vezethetőségéből. A kész projekt egyértelműen a Big Bear Scrambler előtt tiszteleg az olyan elemekkel, mint az intarziás Yamaha logó, az üzemanyagtartályon található gumi térdtámaszok, a kéttónusú festés, valamint az egyedi kipufogórendszer hővédőkkel, amelyek visszarepítenek az univerzális motorok korába.
Presztízs MagazinMás egyedi funkciók viszont igazi modern járművé teszik ezt a „Faster Son” alkotást. A Duane Ballard egyedi bőrrel bevont Renthal kormánytól kezdve – amely passzol az üléshez és az első villán található szerszámtartó tasakhoz – egészen a lerövidített lengőkarig (amelyet Fox RC1 Podium 14 hüvelykes, nagy teljesítményű hátsó lengéscsillapítók tartanak). A különleges modern elemek a múlt stílusával keverednek.
Még nincs értékelve