Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

9000 percnyi műsorral vezeti fel az olimpiát a köztévé

sajtóanyag | rio2016.com | 2016.08.03. |
olimpia, Rio
9000 percnyi műsorral vezeti fel az olimpiát a köztévé
Minden korábbi olimpiai közvetítésnél részletesebben és minden eddiginél nagyobb terjedelemben számol be a XXXI. Nyári Olimpiai Játékok történéseiről a közmédia. A világszerte nagy érdeklődéssel várt sportesemény felvezetése a közvetítések indulásáig 9240 percnyi műsoridőt tesz ki, azaz 154 órában foglalkozik az olimpiával a köztévé a láng fellobbanása előtt.
Az eddig olimpiákon nyert 168 magyar aranyéremről emlékezünk meg a képernyőn, izgalmas archív felvételekkel tisztelgünk a múlt sikeres magyar sportolói előtt, a jelen bajnokait Rió éremesélyes magyarjait pedig mini-portrésorozatban mutatja be a köztévé. Az Út Rióba című olimpiai háttérműsor egy éve követi az olimpiára készülő sportolók és az őket segítő szakemberek mindennapjait, a ráhangolódást pedig az olimpiát megelőző hetekben még több új magazinműsor indításával segíti a köztévé. Az Irány RIÓ és a Visszaszámlálás Rióra magazinműsorok nézői olyan információkat jutnak, és olyan exkluzív tartalmakat láthatnak, amelyek ismeretében az olimpiai játékok közvetítései még élvezetesebbek még érdekesebbek lesznek.
 
A #veletekvagyunk hashtaget használva az MTVA nézői az Olimpia ideje alatt üzenhetnek is a sportolóknak. Az M4 Sport Facebook oldalára érkező szurkolói üzenetek közül a legjobbakat az M4 Sport csapatának tagjai adják majd át a magyar olimpikonoknak. Így nem csak elhozzuk hazánkba az ötkarikás játékokat, hanem a magyar szurkolók hangját is elvisszük Rióba, hogy a sportolóink érezzék, hogy 15 millió magyar van velük a nagy nemzetközi megmérettetésen.
 
Még nincs értékelve