Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Gundel Takács Gábor már nagyon készül a Dunai Regattára

sajtóanyag | sajtófotó | 2016.04.12. |
Gundel Takács Gábor már nagyon készül a Dunai Regattára
Gundel Takács Gábor már nagyon készül a május 7-i Dunai Regattára, ahol evezős- és sárkányhajós futamokat közvetít majd. Ezúttal a népszerű műsorvezető nem csak szakemberként, hanem szülői szemmel is követi majd az eseményeket, ugyanis lánya is rajthoz áll.
Gundel Takács Gábor már izgatottan várja a május 7-i Dunai Regattát. Az egész napos ingyenes rendezvényen ugyanis lánya, a húsz éves Anna is versenybe száll: az egyik egyetem amatőr sárkányhajós csapatát erősíti. Édesapja a legnagyobb rajongója, aki a budapesti Műegyetem rakpartról szurkol majd egyetlen lányáért. 
 
„Idén immár negyedszer rendezi meg az Antall József Tudásközpont a Dunai Regattát, ami mindig nagyon jó hangulatú. Napközben egyetemi profi evezős- és amatőr sárkányhajó versenyek zajlanak, a parton különböző extrémsportokat is ki lehet próbálni, este pedig koncertekkel várják az érdeklődőket – ilyenkor kicsit én is megfiatalodom” - mesélte Gundel Takács Gábor, a rendezvény műsorvezetője és kommentátora, aki tavaly az ergométert is kipróbálta.
 
Presztízs Magazin„A sárkányhajózást én is kipróbáltam tavaly Kínában, ahol a sportnak több ezer éves hagyománya van: minden évben megrendezik a sárkányhajó ünnepet, amikor az egész ország a versenyekre figyel. A magyar csapatban én voltam a dobos, Kozmann György többszörös világ- és Európa-bajnok, kétszeres olimpiai bronzérmes magyar kenus pedig a vezérevezős. A feladatom az volt, hogy az ő evezésével párhuzamosan doboljak, ezzel adva a ritmust a csapat többi tagjának is. Nem volt egyszerű feladat” – vallotta be a műsorvezető, aki azt is elmondta, hogy az idei Dunai Regattára igazi világklasszis egyetemi csapatok is érkeznek, hogy versenybe szálljanak a profi magyar együttesekkel.
 
„Idén az Oxford és a Cambridge nagy múltú angol egyetemek profi evezősei is vízre szállnak majd, és megmérkőznek hat magyar egyetemi csapattal – izgalmas versenyre számíthatunk. Jó alkalom ez arra is, hogy a külföldi fiatalok megismerkedjenek Budapesttel, és jó hírét vigyék országunknak” – mondta el Gundel Takács Gábor.
 
 
 
Még nincs értékelve