Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Igazi sportünnep a Nagy Sportágválasztó

sajtóanyag | archív | 2017.09.15. |
Igazi sportünnep a Nagy Sportágválasztó
Ma 21. alkalommal nyitotta meg kapuit a Budapesti Nagy Sportágválasztó, a sportágak közös ünnepe, ahol rekordszámú 115 sportág mutatkozik be a hétvégén. A rendezvény hivatalos megnyitóján köszöntőt mondott dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár, Szemán Róbert, a Nagy Sportágválasztó BUU Kft. ügyvezető igazgatója és dr. Kiss Gergely, a Nagy Sportágválasztó szóvivője. Az eseményen jelen volt Ipacs Endre, világbajnoki bronzérmes kenus, a Nagy Sportágválasztó programsorozat ötletgazdája valamint Európa-, világ- olimpiai bajnok és érmes sportolóink is.
-A Nagy Sportágválasztó mindig a lehetőségekről szól, kiválóan szemlélteti azt, hogy milyen sokszínű a sport világa, és ami a legcsodálatosabb, hogy nem csak bemutatja a különböző mozgásformákat, de ki is lehet próbálni azokat - kezdte köszöntőjét az államtitkár. Majd hozzá tette: „minden gyermek megtalálhatja azt az aktív kikapcsolódási formát, amit igazán a magáénak érez, hiszen a Magyarországon elérhető sportágak köre egyre bővül, és évek óta már több mint 100 sportág képviselteti magát a Nagy Sportágválasztókon is”.
-Ezen a két napon, a fiatalok, azaz Ti lesztek a rendezvény főszereplői, így próbáljatok ki minél több sportágat, és találjátok meg azt, amelyikben a legjobbak vagytok, amelyik a legjobban tetszik nektek – fogalmazott Szabó Tünde a jelenlévő gyermekekhez szólva.
A Nagy Sportágválasztó célja ez alkalommal is az, hogy népszerűsítse a rendszeres testmozgást, segítse a gyermekek és a felnőttek sportágválasztását, valamint a sport beépülését a mindennapi életbe, támogatva ezzel a verseny- és a szabadidősportot, illetve az egészséges életmód elterjesztését egyaránt.
Még nincs értékelve