Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Sztárparádé a 11. Fitnesznapon

BSI | BSI | 2017.03.20. |
11. Fitnesznap
Sztárparádé a 11. Fitnesznapon
“A fitnesznap számomra leginkább arról szól, hogy az ébredő természettel együtt újuljunk meg mi magunk is, érezzük meg, éljük át ezt a változást belülről is és azon legyünk, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból!" – a BOK csarnok nagyszínpadán így kezdte az óráját az egykori fitnesz világbajnoknő Béres Alexandra, aki a tőle megszokott lelkesedéssel és felkészültséggel állt a közönség elé.
A hölgyeknek végig a nap folyamán nehéz volt a választás, hogy kinek az óráját, melyik színpad programját is válasszák. A szemezgetésre bőven volt alkalmuk, mert a 15 színpadon 150 fellépő mutatott be 100 különböző óratípust. Csak hogy egy példát mondjak Béres Alexandrával egy időben a BestMIX teremben a korábbi világ- és Európa-bajnok aerobik versenyző Szentgyörgyi Romeo indította vadonatúj intenset óráját. Előtte így beszélt erről a mozgásformáról, melyet alapítóként j egyez: 
Presztízs Magazin
"Az intenset program komplex edzésrendszer, diéta és motiváció, amely saját testsúlyos gyakorlatokra, és egy könnyen követhető, alacsony szénhidrát, magas fehérjetartalmú diétára épül, hogy rövid idő alatt segítsen elérni a legjobb formád." - foglalta össze a lényeget, majd már rohant is a dobogóra ahogy megszólalt az AC/DC, mert hogy a stílus sajátja a kőkemény rock, természetesen a maxon. 
 
 
 
 
 
Presztízs MagazinNagy szeretettel fogadta a közönség a téli térdoperációja után visszatért Katus Attilát.  "Nagy nap volt ez a szombat, mert a műtét után most mertem  először úgy a közönség elé lépni, hogy csak magam vezettem a 35 perces órámat. Extrém dolgokat, síelést és hegymászást persze még nem vállalnék. Ahogy egykor is a szezon előtt, úgy változtattam én is szinte mindenen, új zenével, új ruhával léptem a közönség elé a tavaszi zsongás jegyében" - mondta az elsősorban a guggoló blokkjára kà ©szült népszerű prezenter.
 
 
 
Presztízs MagazinBéres Alexandra, aki csak ennyit ígért az előzetesben: " Olyan gyakorlatokat gyűjtöttem össze, melyekkel garantáltan minden porcikádat átmozgathatod! " Nos ebben nem volt hiány, a hat órás program végén inkább már az izomláz volt a jellemző. Tartotta a szavát Szalka Andi is, aki ahogy ígérte, elhozta és bemutatta a közönségnek a héthetes kislányát, Annát. Az apróság láthatólag élvezte a helyzetet és büszke lehetett a mamájára, aki nem úszta meg könnyek nélkül a pillanatot. A szünetekben már nagyobb lányok, a Vasas aerobik szakosztály versenyzői szórakoztatták a nagyérdeműt. Szép számmal jöttek a hölgyek a fitnesznapra, közel háromezren voltak részesei a nagy tavaszi zsongásnak, a hosszú tél utáni ébredésnek.

 

Még nincs értékelve