Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Új kategória a leggyorsabbaknak

Összeállította: B.P. | Pxhere | 2019.05.03. |
utazás, vasút, vonat
Új kategória a leggyorsabbaknak
Az Egyesült Államok vasúti közigazgatása módosította a személyszállító vonatok biztonsági előírásait, hogy új kategóriát hozzon létre, amely 220 km/h sebességig (355 km/h) üzemelő vonatokat foglal magába. A végső szabály a nemzetközi beszállítói szektor és az USA működési környezetének változásait követi, amelyet egy mérnöki munkacsoport vezetett be, beleértve az FRA (Federal Railroad Administration) műszaki személyzetét és a vasúti üzemeltetők, a szakszervezetek és a beszállítói ipar képviselőit.
A felülvizsgálat azt ajánlotta, hogy az FRA-nak egy további kategóriát kell hozzáadnia a személyszállító vonatok sebesség- és biztonsági minősítési rendszeréhez, amely olyan vonatokat takar, amelyek hagyományos sebességgel működhetnek a meglévő infrastruktúrán vagy bizonyos vonalakon akár 355 km/h-val, hogy lehetővé tegyék a szolgáltatások számára, hogy a nagysebességű vonalakról a meglévő vegyes közlekedési útvonalakra fussanak, elkerülve az új infrastruktúra építésének költségeit sűrű városi területeken. A végső szabály a járműszerkezetekre, ablaküvegekre, fékrendszerekre, belső szerelvényekre és felületekre, vészhelyzeti rendszerekre és a fülkefelszerelésekre ad teljesítményalapú követelményeket.
A korábbi szabályozás szerint az amerikai szolgáltatóknak korlátozott beszerzési lehetőségei voltak, esetleg szükségük volt a mentességek megkövetelésére, hogy képesek legyenek a nemzetközi vasúti piacon elérhető technológiák használatára.
Az új szabályozás január 22-én lépett hatályba.
Még nincs értékelve