Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Az élővilág csodái

R. Szabó Zsuzsa | archív | 2018.06.13. |
kiállítás
Az élővilág csodái
Az Év Természetfotósa 2017 kiállítás azért lélegzetelállító, mert olyan titkokba láthatunk bele, amikbe nem lenne módunk elkötelezett, természetszerető fotósok nélkül. Megkapó, bájos és sokkoló képek vannak a pályázatra készített tárlat válogatott anyagában.
Manapság óránként mi is számtalan képet készíthetünk a mobilunkkal, a profi fotózásnak azonban még mindig megvan a maga presztízse. Csak ők tudják milyen a helyszínen lenni egy mások számára nem elkapható jelenetnél, kivárni, profizmussal kompozíciót teremteni, megmutatni valamit a világ érdekességeiből. 
Ezt teszik a természetfotósok, akik nem lankadó lelkesedéssel, kitartással, szélsőséges időjáráshoz alkalmazkodva várják a különleges pillanatotokat, amivel az élővilág rendjéről, szokásairól üzennek.
Huszonötödik alkalommal írta ki a naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége – Magyarország és Közép-Európa legrangosabb természetfotós pályázatát. A zsűri összesen mintegy 3000 képből válogatott.
A legtöbb kitüntetést, Az Év Természetfotósa címet Máté Bence nyerte el, az Év Ifjú Természetfotósa pedig Reinhoffer István lett. A vándorkiállítás Debrecenben is látható lesz.
 
Lenergy – Az Év Természetfotósa 2017
Helyszín: Debrecen, Belvárosi Közösségi Ház 
Időpont: 2018. június 15-ig.
 
Még nincs értékelve