Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Az én Everestem - Megszállottak klubja kiállítás

sajtóanyag | sajtófotó | 2016.09.01. |
kiállítás, sport
Az én Everestem - Megszállottak klubja kiállítás
Szeptember 1-én ingyenesen látogatható kiállítás nyílik a belváros közepén, ahol olyan rekorderek és a sportolók munkássága elevenedik meg, mint Erőss Zsolt, Besenyei Péter, Klein Dávid, Monspart Sarolta és Béres Alexandra. A tárlat három hónapos nyitva tartása alatt szervezett beszélgetős esteken a látogatók személyesen is megismerkedhetnek majd a ’’megszállottakkal’’.
"A Megszállottak Klubja olyan magyar sportolókból áll, akik valamely nem olimpiai sportágban értek el nemzetközi szinten is kiemelkedő eredményt.  Világbajnok műrepülő, (Besenyei Péter) földkerülő vitorlázó (Fa Nándor) éppúgy megtalálható a tagok között, mint a Mount Everest első magyar megmászója, (Erőss Zsolt) vagy a világ legerősebb embere (Fekete László). Tagunk még Ferjáncz Attila, Béres Alexandra, Monspart Sarolta, Kropkó Péter, Furkó Kálmán, valamint a Majthényi- Domokos páros. 
 
Az ingyenesen látogatható kiállításon az 54 fős tagságnak nemcsak fotói, filmjei, sporteszközei kerülnek kiállításra, de rendszeres előadások keretében magukkal a sportolókkal is lehet találkozni.
 
 A kiállítás legfőbb célja az, hogy visszaadja ez emberi erőfeszítés értelmébe vetett hitet, hogy inspirálja a látogatókat, akik aztán az életük akár teljesen más területén küzdhetnek a saját céljaik megvalósításáért.”
 
Helyszín: Budapest, V. Balaton utca 4
 
Még nincs értékelve