Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Egyek voltak közülünk

Brad Pitt, Megan Fox, Kanye West és a többiek, ahogy csak kevesen látták őket

bogath | Profimédia-Red Dot | 2020.04.29. |
sztárok
Egyek voltak közülünk
2020-ból nézve egészen hihetetlen, hogy az érinthetetlennek tűnő, dollármilliók felett uralkodó és a fél világ által irigyelt sztárok is voltak valamikor teljesen hétköznapi emberek, hétköznapi problémákkal és hétköznapi munkákkal. Bemutatunk tíz hírességet, akiket ma mindenki ismer, de egykor vécét pucoltak, asztalosként dolgoztak vagy éppen női cipőket árultak, mint az egyszerű halandók.
Brad Pitt
Hollywood még Brad Pittnek sem nyitott könnyen ajtót, és amíg nem kapta meg az első komolyabb szerepeit, valamiből fenn kellett tartania magát. Többek közt sztriptíztáncosok limuzinos fuvarozásával és hűtők szállításával kereste a kenyerét, de a legmeghökkentőbb munkája az volt, hogy az El Pollo Loco étteremlánc reklámfigurájaként óriási csirkének öltözve próbálta beterelni az embereket egy ebédre az utcáról… Aztán persze rámosolygott a szerencse: 1987-ben szerepet kapott a népszerű Dallas tévésorozatban, amelyben Bobby Ewing szerelmének lányát csábította el. Ezután már nem volt szüksége az alantas melókra. 
 
Presztízs MagazinJennifer Aniston
Brad Pitt első feleségének sem indult könnyen a színészkarrierje. Jennifer Anistont a tíz évig futó Jóbarátok sztárjaként ismerte meg a világ, amelyben kezdetben pocsék kávéházi felszolgálóként dolgozott. Hát, összetette volna a két kezét azért, ha a valóságban is ilyen „rossz” munkája lehetett volna a színészként való befutása előtt… – Gyerekként, hogy legyen egy kis zsebpénzem, vécéket pucoltam, és meglepően jól csináltam – nyilatkozta Aniston, aki később más munkákkal is megpróbálkozott. – Életem legkeményebb időszakának és legnehezebb munkájának tartom, amikor 19 évesen biciklifutárként dolgoztam.
 
Presztízs MagazinHarrison Ford
A Csillagok háborúja egyik legismertebb karakterének, Han Solónak a megformálója igazi becses szakmát gyakorolt fiatalabb korában. Asztalosként dolgozott a The Doors nevű cégnél, és tulajdonképpen ennek a munkának köszönheti színészi karrierje beindulását is. A Csillagok háborúja rendezőjének, George Lucasnak készített ugyanis konyhaszekrényt, és ennek a kapcsolatnak köszönhetően kapott egy kis szerepet tőle az American Graffiti című filmjében. A vége az lett, hogy a filmjei közel hatmilliárd dolláros bevételt generáltak világviszonylatban, amivel Tom Hanks és Eddie Murphy mögött a harmadik a toplistán.
 
Presztízs MagazinJon Bon Jovi
Az It’s my life előadója nemcsak a legendás magyar futballkapus, Király Gábor kedvence, hanem a világ egyik, ha nem a legismertebb zenésze. Például élete első dalát biztosan mindenki elénekelte vagy legalább dudorászta már párszor életében, még az is, aki irtózik a rockzenétől. Bon Jovi volt ugyanis a number one karácsonyi ének, a We wish you a Merry Christmas egyik eredeti éneklője. Ehhez a lehetőséghez úgy jutott hozzá, hogy 1980-ban portásként dolgozott egyik rokona zenestúdiójában. Ott vették fel a karácsonyi dalokkal megtöltött albumot, és valahogy Bon Jovi is odakeveredett, hogy megmutassa a hangját. Onnantól már egyenes út vitte a zenei pályára.
 
Presztízs MagazinDwyane Wade
A tavaly visszavonult amerikai kosárlabdázó az NBA egyik legnagyobb ásza volt az elmúlt 15 évben, amely alatt háromszor nyert bajnokságot a Miami Heat sztárjaként. Nehéz elhinni, hogy egy ilyen sikeres élsportolónak is van fogalma arról, milyen az igazi munka, hiszen ők általában már gyerekként bekerülnek egy csapathoz, amely aztán egyengeti az útjukat. De Wade-nek a középiskolai évei alatt szüksége volt a pénzre, amit be kellett adnia a családi kasszába, úgyhogy a KFC csirkeéttermében dolgozott. Fel is ajánlotta neki a cég a visszatérés lehetőségét reklámfogásként: „Szolgálataidat egy a nevedben létrehozott ösztöndíjjal hálálnánk meg, amely olyan fiatalokon segítene, akiknek az egyetem elvégzéséhez pénzre van szükségük” – üzenték a sztárnak.
 
Presztízs MagazinGeorge Clooney
Aki nézte az Egy rém rendes család című sorozatot, az a híres Al Bundytól tudhatja, hogy a cipőárusnál kevesebb hitvány szakma létezik a világon. Mi ezzel persze nem feltétlenül értünk egyet, de a jó öreg Al annyit panaszkodott a munkájára, hogy már-már elhittük neki. Tudna erről mesélni George Clooney is. Amikor még nem volt otthon két Oscar-szobrocskája, mint ma, sőt még csak vágyott a filmszerepek után, otthagyta az egyetemet, hogy szerencsét próbáljon Hollywoodban. Hiába élt ott a nagynénje, így is pénzre volt szüksége, ezért dohányt vágott és női cipőket árult, amiből megkereste a Los Angeles-i belépője árát.
 
Presztízs MagazinMegan Fox
A Transformers című film tarolása óta Megan Foxot tartják Hollywood egyik legszexibb színésznőjének, és ezzel az állítással bizony nem sok férfi vitatkozna. Innen nézve a dolgot igazi bűnt követtek el a korábbi munkáltatói, amikor tinédzserkorában arra kényszerítették, hogy egy banánkosztümbe bújva elfedje a világ elől legendásan gyönyörű alakját. A cég kabalafiguráját életre keltve az volt a feladata, hogy a hűsítő, jeges-gyümölcsös italokat és smoothie-t árusító üzlet forgalmát fellendítse. Azóta valószínűleg rájött a marketingvezető, hogy banánjelmez nélkül talán még nagyobb sikere lehetett volna a fiatal Megannak… 
 
Presztízs MagazinGerald Butler
„This is Spartaaa!” – még ma is előttünk van, ahogyan a skót színész Leonidász spártai királyt alakítva harcos tekintettel üvölti e három szót a 300-ban, ami 2006-ban mindenkit megbolondított. Gerald Butler azonban nemcsak kockás hasú, szakállas, félelmet nem ismerő katonaként állta meg a helyét, hanem a valóságban sokkal kifinomultabb munkája is volt. Ügyvédnek tanult, és dolgozott is gyakornokként egy ügyvédi irodában. Hollywood azonban még ennél is jobban fizetett, úgyhogy a színészkedés kiütéssel győzött Butler életében.
 
Presztízs MagazinJohnny Depp
Háromszor is jelölték Oscar-díjra, és bár egyszer sem kapta meg, így is a világ egyik legnépszerűbb színésze. Jack Sparrow kapitányként a hátán vitte a 2000-es évek egyik legsikeresebb, több részt is megélt filmsorozatát, A Karib-tenger kalózait, amelyben sokszor lyukat beszélt a többi szereplő hasába. Pontosan ezt tette akkor is, amikor még nem volt menő színész, de kellett a pénz, ugyanis Johnny Depp telemarketinges volt. „Tollakat adtam el. Olyanokat hívogattam, akik nem akartak velem beszélni” – árulta el korábbi munkájáról. Azért, ha ma próbálkozna újra ezzel a feladattal, biztosan többen állnának szóba vele!
 
Presztízs MagazinKanye West
A huszonegyszeres Grammy-díjas amerikai rapper napjaink egyik legbefolyásosabb zenésze, nem véletlen, hogy egy időben azzal is kacérkodott, hogy elindul az Amerikai Egyesült Államok elnöki székéért. Itt még nem tartunk, pedig a világ egyik leghíresebb ruházati és divatmárkája, a Gap is adhatna neki ajánlólevelet… Kanye West még diákként vállalt munkát a cégnél, amelynek egyik üzletében az volt a feladata, hogy ruhákat hajtogasson. Nem mondjuk, hogy ezzel a tapasztalattal akár országot is irányíthatna, de ahhoz éppen elég volt, hogy egy híres rapszámot írjon róla. A College Dropout című albumán szövegel a Gapnél töltött időszakáról: „Let’s go back, back to the Gap” – szövi a rímeket.
 
Még nincs értékelve