Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Erős, tudatos, elszánt

Vasvári Vivien az életben is olyan, mint a sportpályán

Szilvási-Kassai Eszter | Vojcehovszkij Richárd | 2018.02.07. |
Vasvári Vivien
Erős, tudatos, elszánt
A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien a tévé képernyőjén keresztül szemlélve – a műsorhoz hasonlóan – rendkívül megosztó személyiség. Abban, hogy a való életben is olyan-e, mint a képernyőkön keresztül, nem vagyunk biztosak, az azonban egyértelmű, hogy az eltökéltség, a határozottság és a karakán jellem, ami a realityben megmutatkozik, az életben is a sajátja. A műsorral kapcsolatos tapasztalatairól, vállalkozásairól és a múltjához fűződő jelenkori érzéseiről beszélgettünk.
Kulisszatitkok
 
– Hadd lessünk be egy kicsit a színfalak mögé! Hogyan kerültél a műsorba? Hogy zajlott a kiválasztási folyamat, esetleg a szerkesztők kerestek meg téged?
– Első körben az egyik barátnőm szerepelt volna a Feleségek luxuskivitelben című műsorban, de nem tudta elvállalni a munkát, mivel a párja miatt kiköltözött külföldre. A szerkesztőknek engem ajánlott a maga helyére. Nem kellett tehát castingokra járnom, hanem egyszerűen a fényképeim alapján látták, hogyan nézek ki, majd behívtak egy személyes beszélgetésre. Ott már egyből eldőlt: mindenképpen azt szeretnék, hogy szereplőgárdájukba tartozzak.
– Neked miért tetszett az ötlet, hogy megmutasd magad ebben a műsorban?
– Ki akartam próbálni magam ezen a területen is. Egyrészről szeretek szerepelni, másrészről pedig ez jó lehetőséget adott arra is, hogy a gyerekruhamárkámat megismertessem az emberekkel.
Presztízs Magazin– A műsorban sokszor vannak parázs viták és kemény beszólások. Hol húztátok meg a határt egymás között, hogy eddig, és ne tovább?
– Senki nem fog lealacsonyodni arra a szintre, hogy mondjuk, megverje a másikat, holott voltak olyan szituációk is, amiben egymásnak mehettünk volna. Mi nem azok az emberek vagyunk, akik leállnának verekedni, úgy, mint az amerikai adásokban, ahol konkrétan megtépték egymást a hölgyek. Ennél mi próbálunk különbek lenni, de valóban voltak nagyon erős veszekedések. De ezen nincs mit csodálkozni! Ha öt-hat nő összekerül, ott nyilván bőven van konfliktus…
– És mi történik, amikor leállnak a kamerák? Mennyire vagytok másmilyenek a valóságban, mint azokban a helyzetekben, amikbe a műsor által kerültök?
– Erről nem nyilatkozhatok. (Nevet.) Azt tudom erre mondani, hogy nyilván mindenkinek van egy rossz oldala – és egy jó. A rosszat pedig senki sem szereti mutogatni.
 
Egy új élet kezdete
 
– Tizennyolc éves korodban kerültél fel Nyíregyházáról Budapestre. Abban az időben milyen nehézségekkel kellett szembenézned? Hiába nagyváros Nyíregyháza, a fővároshoz képest azért mégis csak kicsinek tekinthető…
Presztízs Magazin– Mire én felköltöztem, addigra nagyon sok nyíregyházi ismerősöm lakott és tanult Budapesten. Korábban is jártam fel hozzájuk, együtt mentünk szórakozni, tehát én már jó pár évvel hamarabb megismertem a fővárost. Nem jelentett túl nagy újdonságot, nem volt olyan hatalmas kihívás. Mivel tízéves koromtól a sportból szereztem a pénzem, volt önálló keresetem is, ezáltal meg tudtam állni a saját lábamon. Aztán elkezdtem tanulni, egy műkörmös tanfolyamot végeztem el, később pedig fogtechnikusi képesítést szereztem. Lefoglaltam magam.
– Nyíregyháza nagyjából 230 kilométerre van Budapesttől. Szimbolikusan véve több, vagy kevesebb számodra ez a távolság?
– Hihetetlenül nagy! Az akkori és a mostani életemet össze sem lehet hasonlítani. Ott a gyerekkoromat töltöttem, ide pedig teljesen más dolgok kötnek.
– Szoktál-e hazajárni?
– Nem, mert nincs miért. A szüleim sem ott élnek már, a házunkat is eladtuk, a cégeink sem Nyíregyházán vannak, és a barátaim többsége is felköltözött a fővárosba.
 
Tűsarkak helyett melegítő
 
Presztízs Magazin– Milyennek képzeljük el egy átlagos napodat?
– Szerintem teljesen olyan, mint egy átlagos embernek. Felkelek, elviszem a kislányomat az óvodába, és onnantól kezdve meg sem állok, mert munka van. Fotózásra megyek, a gyerekruha-márkám körüli dolgokat intézem, vagy lakberendezek-lakáskivitelezek. Egy szóval nem unatkozom.
– Milyen az öltözködési stílusod a hétköznapokban?
– Ez abszolút változó. Nagyon szeretek lazán öltözködni, például kifejezetten szeretem a melegítőket. (Nevet.) Úgyhogy inkább sportos ruhákat viselek, de persze, ha meg kell jelennem valahol, vagy tudom, hogy olyan helyre kell, mennem, ahol ki kell öltöznöm, akkor természetesen felveszek egy magas sarkút, és az elegáns megjelenésre törekszem. De ilyenkor télen, a hideg időben inkább melegítőben járok.
– A mostani fotózáson viselt ruhákban például hogyan érezted magad?
– Az is teljes mértékben képvisel. A Stíluspárbaj Lakatos Márkkal című műsorban is elmondtam, hogy én a lazától a teljesen dögös, szexi megjelenésig mindennel tudok azonosulni.
 
Határozott üzletasszony
 
– A stílusos megjelenést nyilvánvalóan nagyon szereted. Innen jött az ötlet a vállalkozásaidra vonatkozóan is? Hiszen egyszerre viszed a babaruha-márkádat, mellette pedig lakberendezéssel is foglalkozol – a design mindkettő esetében kiemelten fontos.
Presztízs Magazin– Engem minden vonz, ami kreativitást igényel. A lakberendezés, a lakások kivitelezése egy olyan dolog, amit nagyon szeretek csinálni. Elmondhatatlanul jó érzés, hogy amikor átadod a lakást a megrendelőnek, és el van ájulva, hogy milyen gyönyörű. Elismerik a munkámat, én pedig tudom, hogy mindez azért van, mert szívből csinálok mindent az otthonukban. Szerintem fontos, hogy mindenki azt a munkát végezze, amit tényleg örömmel és szeretettel képes nap, mint nap tenni. Azt látom, hogy rengeteg ember dolgozik olyan helyen, ahol vagy unatkozik, vagy nem szereti a feladatait, a főnökét, és ez a végeredményen is meglátszik. Én semmiképpen sem szerettem volna ebbe a csapdába esni.
– És a gyerekruha-márka?
– Három és fél éves lesz a kislányom. Egy barátnőmmel dugtuk össze a fejünket, mert korábban mindig külföldről rendeltünk ruhákat a gyerekeinknek különböző alkalmakra, legyen az születésnap vagy karácsony. Azt tapasztaltuk, hogy itthon nincs ilyen kínálat. Ekkor döntöttük el, hogy belevágunk a Baballino-ba.
– Az inspirációkat honnan gyűjtöd mind a lakberendezésre, mind a ruhácskákra vonatkozóan?
– Nagyon szeretem a modern barokk és a minimál stílust, de rengeteg újságot olvasok, és órákat kutakodok az interneten. Természetesen figyelemmel követem a külföldi lakberendezők és látványtervezők munkáját is, ha pedig külföldön vagyok és meglátok egy bútorboltot, biztos, hogy bemegyek körbenézni. De ez igaz a ruhák esetében is.
 
Fájdalmas múlt, örömteli jelen
 
Presztízs Magazin– Említetted, hogy élsportoló voltál, egy korábbi interjúdban pedig arról is meséltél, hogy komoly lelki törést okozott benned, amikor egy sérülés miatt mindez véget ért. Most hogy állsz a sporthoz? Kicsit távol tartod magadtól a fájdalmas emlékek miatt, vagy ugyanúgy tudsz szurkolni, lelkesedni a tévé előtt és a lelátón most is?
– Igen, az én életemben az volt az egyik legnagyobb tragédia, de úgy gondolom, hogy egész jól át tudtam vészelni a kezdeti nehézségeket. Van más, ami boldoggá tesz. A nagy világversenyeket mindig nézem, olyankor azért kicsit szomorú vagyok, hogy én nem lehetek ott. Amilyen eredményeket a sportolók most futnak, én nagyjából olyanokat futottam tizenhat évesen. Ha arra gondolok, hogy ott lehetnék ma is a csúcson, az elszomorít. Edzeni azért szoktam, futok, konditerembe járok, úgyhogy nem szakadtam el teljes mértékben a sporttól.
– Most miért lelkesedsz?
– Leginkább a gyerekeimért – és persze a munkáimért is.
– Milyen számodra az ideális férfi?
– Nekem nagyon fontos, hogy kompromisszum legyen egy kapcsolatban, és az is, hogy a férfi legyen férfi. Szükségem van arra is, hogy szerezzen néha meglepetéseket, hogy meg tudjak benne bízni és mindent meg tudjak vele beszélni. De talán a legfontosabb a hűség és az, hogy ne legyen agresszív.
– Gazdagság, szerelem, egészség. A három közül melyiket választanád?
– Egészség, szerelem, gazdagság. Így, ebben a sorrendben…
 
 
 
Presztízs MagazinMásodik gyermekét várja
Kislánya édesapjáról Vivien nem szívesen beszél, annyit lehet tudni róla, hogy orosz származású. Mostani párjával, Fecsóval azonban hosszú távon terveznek: két babát szeretnének, az első pedig már úton is van. A várandóssága felénél járó hölgy pocakja még mindig nem látványos, kisugárzása és szeme csillogása azonban egyértelműen jelzi mindenki számára áldott állapotát. Vasvári Vivien és szereleme az esküvőt a kisfiú születését követően, nyár közepére tervezik.
 
 
Presztízs MagazinÉlsportolói múlt, hobbisportolói jelen
A sport Vasvári Vivien egész életében hangsúlyos szerepet töltött be. Először aerobikozott, később úszni, teniszezni, majd kosarazni kezdett. Kisiskolásként, tízévesen szeretett bele az atlétikába, azon belül is a síkfutásba, amelyben kiemelkedően tehetségesnek bizonyult.
Számtalan magyar bajnoki címet bezsebelt, többszörös válogatott futó volt. A nemzetközi sporteseményeken remekül szerepelt: világbajnoki ötödik helyezést tudhat magáénak, az Európa-bajnokságon pedig a dobogóra is felállhatott, miután bronzérmet szerzett. 14 évesen egy amerikai egyetemre nyert ösztöndíjat, a 2008-as pekingi olimpiára történő felkészülése során azonban olyan súlyosan megsérült, hogy búcsút kellett intenie sportpályafutásának. Ma sem tud, és nem is akar elszakadni a mozgástól, rendszeresen fut és kondizik.
 
 
A műsorról
A Feleségek luxuskivitelben az egyik kereskedelmi csatorna saját gyártású reality-műsora, amely 2017. szeptemberétől hétfő esténként kerül adásba. A műsor hat, többé-kevésbé ismert, gazdag és fényűző életmódot élő hölgy mindennapjait mutatja be. Vasvári Vivien mellett szerepelt benne a hazai mozikból ismert Csősz Boglárka, Köllő Babett színésznő, Smaltig Dalma gyerekruha-tervező, Farkas Rita étteremtulajdonos, és néhány epizódban feltűnt Rubint Réka is.
 
 
Haj: Kollár Zsolt
Smink: Tóth Szandy
Styling: Rácz Barbara
 
 
Masnis ruhás szett
Ruha: WM wear
Cipő: Zara
Fülbevaló: H&M
Karkötők: Bijou Brigitte 
 
Bundás szett
Szoknya: Kaposi Judit
Bunda: WM wear
Kiegészítők: Delacier
Cipő: Louboutine
 
Virágos szett
Szoknya és felső: Kaposi Judit
Cipő: Zara
Fülbevaló: Mango
 
 
Még nincs értékelve