Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Hatalmas népszerűségnek örvend a Disney Plus

Összeállította: Ren | archív | 2021.05.21. |
Disney Plus
Hatalmas népszerűségnek örvend a Disney Plus
A streaming-szolgáltatások növekvő népszerűsége manapság már senkit nem lep meg, erre pedig csak rátett egy lapáttal a vírushelyzet, amelynek következtében az egekbe nőtt az otthoni filmezés iránti igény.
A Disney Plus felhasználóinak száma a cég pénzügyi beszámolójából derült ki, és ennek láttán bizonyára sokaknak elkerekedik majd a szeme. A 2019 novemberében induló szolgáltatással úgy kalkulált a Disney, hogy 5 év alatt érik majd el a 60 milliós felhasználói bázist, ám ezt nagyon elszámolták az eredmények szerint.
2021 januárjára ugyanis 94,9 millió előfizetőt tudhat magukénak, főleg az Egyesült Államokban népszerű. Ez teljesen érthető, mivel rengeteg régióban nem érhető még el a Disney+, ám a legfrissebb hírek szerint néhány hónapon múlva már itthon is hozzáférhetünk.
 
Felkötheti tehát a nadrágját a Netflix, hiszen bár továbbra is ők a piacvezetők a 200 millió körüli felhasználójukkal, ám ha ilyen mértékben növekszik a Disney+, akkor bizony hamarosan akár még trónfosztásnak is tanúi lehetünk. Tartalomban egyébként a Disney kifejezetten erős, hiszen a Disney, a Pixar és a Marvel filmek jogaival is ők rendelkeznek. A Star Wars brand is náluk van, erre épülve pedig rengeteg további tartalom van készülőben.
 
Még nincs értékelve