Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Könyvek, amik segítik a nyelvvizsga felkészülést

euroexam.org | 123rf.com | 2017.05.29. |
Könyvek, amik segítik a nyelvvizsga felkészülést
Nyelvvizsga előtt állsz, és szeretnéd a lehető legprofibb könyveket segítségül hívni a felkészülés érdekében? Ha tanulásról van szó, akkor napjainkban legtöbbször az interneten megtalálható segédanyagokra szoktunk gondolni. Tény viszont, hogy egészen másfajta felkészülést tesznek lehetővé a nyomtatott formában elérhető tankönyvek.
Ezek lehetőséget kínálnak arra, hogy minden feladattípust teljes egészében magadévá tegyél, ellásd azokat széljegyzetekkel, és mindazokat a fontos nyelvtani szabályokat, szóösszetételeket feljegyezd, amelyekre szeretnél a későbbiekben is gond nélkül emlékezni. A nyelvtanulás e hagyományos formája még mindig nem ment ki a divatból, és sok esetben praktikusabbnak bizonyul, mint az online anyagok használata. 
 
Természetesen ez utóbbiak hasznossága sem elhanyagolható, ugyanis nem csak olcsóbb ezekhez hozzájutni, de a lehetőségek széles tárháza is rendelkezésünkre áll online a megfelelő nyelvvizsga felkészüléshez. Nem mehetünk el az aktualitás mellett sem, s e tekintetben szintén remek választásnak bizonyulnak az internetes anyagok. 
 
Az euroexam.org azt javasolja a nyelvvizsga letételét tervezőknek, hogy tankönyvi és internetes anyagokat egyaránt használjanak a felkészülés során, sőt, a jó öreg szótárfüzet sem veszített még létjogosultságából. S hogy milyen tankönyveket érdemes beszerezni? Nézzünk most néhány praktikus darabot, melyekkel biztosan nem lőhetünk mellé! 
 
Eurocity B2 2.0: 24 fejezet, 24 nyelvvizsga feladat 
 
Ha a legnépszerűbb nyelvvizsga felkészítő könyveket vennénk sorra, akkor az Eurocity B2 2.0 minden bizonnyal előkelő helyet foglalna el. Nem véletlen, hiszen a tankönyv 24 fejezete 24 vizsgafeladattal várja a tanulni vágyókat. Az érdekes leckék egyszerre szórakoztatóak és ugyanakkor biztosítják azt a tudást, amely mind az írásbeli, mind a szóbeli megnyilvánuláshoz megadja a kezdő lökést. A felkészülés során érdemes ezt a tankönyvet kiegészíteni az interneten megtalálható, csoportosított feladatsorokkal is. 
 
Eurocity C1 2,0 16 készségfejlesztő leckével 
 
A nyelvvizsga felkészülése során nem csak az általános gyakorlásra érdemes figyelmet fordítani, hanem a nyelvhelyesség gyakorlására és a megfelelő szókincs elsajátítására is. Ez a tankönyv mindezeket együttesen kínálja a hallgatóknak, ráadásul az utolsó lecke egyfajta koncentrált vizsgára felkészítő rész, mely során próbára teheted a megszerzett tudást. 
 
Euro Angol az Akadémia Kiadó gondozásában
 
A teljesen új feladatsorokat, hasznos tippeket és felkészülési tanácsokat tartalmazó tankönyv nyelvi mintákkal, hasznos kifejezések és tipikus mondatszerkezetek gyűjteményével szolgálja a nyelvvizsga sikeres letételét. 
 
Természetesen nem hiányozhatnak a tankönyvből a megoldó kulcsok sem. Ha pedig a hallás utáni szövegértést szeretnéd gyakorolni, akkor a kiadó oldaláról ingyenesen letöltheted azt a csomagot, amelynek segítségével e területen is profi lehetsz. A népszerű kiadvány nem csak webáruházban, de könyvesboltokban is beszerezhető. 
 
Üzleti angol? Practice Test Book EuroPro B2!
 
Ha a középfokú üzleti angol nyelvvizsgára készülsz, akkor a tankönyvválasztás során is érdemes kifejezetten ehhez alkalmas kiadványt keresned. A kifejezetten az üzleti nyelvvizsga feladattípusaira koncentráló nyelvkönyvhöz ingyenesen letölthető Web Coursebook tankönyv társul, aminek köszönhetően még intenzívebben készülhetsz a nyelvvizsga megmérettetéseire. 
 
Essen választásod bármelyik nyelvvizsga tankönyvre is, a rendszeres tanulás és a szorgalom nélkülözhetetlen összetevői vannak, hogy végül eredményes nyelvvizsgát tudhass magadénak. Mindegy, hogy karrierépítéshez, diplomaszerzéshez, vagy külföldi munkavállaláshoz szeretnél nyelvet tanulni és erről bizonyítványt is szerezni, az idegen nyelv ismeretének számos előnyét tapasztalhatod majd meg a későbbiekben. 
Még nincs értékelve