Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Michelangelo titkai

R. Szabó Zsuzsa | archív | 2017.10.11. |
Michelangelo titkai
Michelangelo szenzációs lángelme volt, olyasvalaki, aki őrült munkabírásával elképesztő műalkotásokat teremtett. Az Exhibition on Screen sorozat negyedik évadának utolsó része Michelangelo előtt tiszteleg. Izgalmas vizuális utazásra, katartikus élményeket ígérő művészeti túrára invitáljuk Olvasóinkat!
A Michelangelo – Szerelem és halál című művészeti film részletekbe menően mutatja be a polihisztor alkotói folyamatát. A nézők felfedezhetik Firenze, Róma és a Vatikán kápolnáit, múzeumait, valamint több európai szalont, így megismerhetik Michelangelo viharos életét. Presztízs MagazinRészben kortársaihoz fűződő kapcsolatain, részben pedig művészi hagyatékán keresztül mutatja be a karizmatikus és egyben rejtélyes művészt. Többek közt a firenzei Buonarotti-házban, a Medici-kápolnában, a carrarai márványbányákban és a Vatikánban található Sixtus- kápolnában zajlottak a forgatások.
Michelangelo nagy felbontásban látható művei szembesítenek minket azzal, hogy az emberi szellem elképesztő csodákra képes.
 
Michelangelo – Szerelem és halál, Exhibition On Screen-sorozat, 91 perc, 2017.
Uránia Nemzeti Filmszínház
 
Még nincs értékelve