Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Új időpontban, nagyobb, élménydúsabb lesz a Velencei Vágta

sajtóanyag | illusztráció-Nemzeti Vágta | 2017.07.06. |
Nemzeti Vágta
Új időpontban, nagyobb, élménydúsabb lesz a Velencei Vágta
Városi összefogással rendezik meg 2018-ban a Nemzeti Vágta velencei futamát Nagy tervekkel, minőségi programmal, kifogástalan versenypályával készül a 2018-as Velencei Vágtára a tóparti település vezetése. Idén új helyszínként jelentkezett Velence városa a Nemzeti Vágta elővágta rendszerébe, ám a szigorú szabályok és elvárások betartásához nem sikerült időben és maradéktalanul biztosítani a feltételeket az esemény rendezésére eredetileg - egyesületi háttérrel - pályázó vállalkozónak.
A Nemzeti Vágta vezetősége és Velence város polgármestere, Koszti András - a település képviselőtestületének egyhangú támogatásával - úgy döntöttek, hogy jövőre rendezik meg az első Velencei Vágtát. A várost és polgármesterét terveiben a lakosság, valamint a helyi vállalkozók is támogatják.
Az Elővágtáknak nagy jelentősége és tétje van, hiszen az első három helyezett automatikusan akkreditálja magát a Hősök terén megrendezésre kerülő szeptember 15-17. közötti Nemzeti Vágtán. A versenyen részt venni hatalmas dicsőség és egyedülálló élmény, hiszen csak a legjobbak mérkőzhetnek meg a győztesnek járó címért és a milliós pénznyereményért a 4000 fős lelátók nagyközönsége előtt.
További információk, részletek: www.vagta.hu
 
Még nincs értékelve