Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Az egyik legnagyobb 2020-as európai tőkeinjekció

Benkő Péter összeállítása | Pikist | 2020.12.17. |
Az egyik legnagyobb 2020-as európai tőkeinjekció
A HMD Global, a Nokia telefonok forgalmazója bejelentette: sikeresen zárta legutóbbi finanszírozási periódusát, 230 millió dolláros tőkeinjekciót kapott stratégiai partnereitől. Amellett, hogy a finnországi székhelyű vállalat az egyik vezető szereplője a hagyományos telefonpiacnak, sikeresen különbözteti meg magát a versenytársaktól androidos kínálatával. A Nokia okostelefonok skandináv dizájnnal rendelkeznek, kiemelkedő anyaghasználat és ZEISS lencsék jellemzik őket.
A piacvezető megbízhatósági és biztonsági funkciók tükrözik a gyártó elkötelezettségét az Android One iránt. A cég az egyetlen európai kulcsszereplője az okostelefonos piacnak, így egyre növekvő népszerűségnek örvend a nagyvállalatok és a végfelhasználók táborában, akik tiszta, biztonságos, naprakész okostelefonos élményre vágynak.
A befektetés tovább szilárdítja a HMD Global stratégiai vízióját négy kulcsterületen. Segíti, hogy mindenki számára elérhető 5G okostelefonokat készítsen, és növeli digitális ajánlatait a COVID-helyzet fényében. Fokozza jelenlétét a gyorsan növekvő piacokon (Brazília, Afrika, India), s ezzel a sikerrel zárt befektetési körrel erősíti vezető pozícióját azon hardvergyártók között, amelyek holisztikus mobilszolgáltatóként is működnek. 2020-at tekintve elindította a nemzetközi adatroaming-szolgáltatását, továbbfejlesztette mobilos kibervédelmi funkcióit, és dedikált erőforrásokkal támogatta meg a szoftver, biztonság és szolgáltatások üzletágát új K+F központjával a finnországi Tamperében.
Még nincs értékelve