Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Egyre többen vesznek fel személyi kölcsönt, de azért jól gondolja meg!

hitelmindenkinek.hu | archív | 2017.08.04. |
Egyre többen vesznek fel személyi kölcsönt, de azért jól gondolja meg!
Külföldre utazna, de nem szívesen nyúlna hozzá emiatt megtakarított pénzéhez? Néhány új, izgalmas darabbal gazdagítaná otthonát még az ősz beköszöntése előtt? Mindennapjainkban számos olyan kiadás akadhat, amikor szükséges, vagy éppen kényelmes a kölcsönfelvétel lehetősége.
A hitelintézetek rengeteg ajánlattal állnak az érdeklődők rendelkezésére, és a választás sokszor bizony korántsem egyszerű. 
 
Felelős döntés a jövőre nézve 
 
Legyen szó bármilyen hitelről vagy kölcsönről, azzal mindenképpen érdemes tisztában lennünk, hogy ezzel a jövőre vonatkozóan hozunk döntést. Nem mindegy, hogy havi szinten mennyit kell majd a törlesztésre fordítani, és mennyi időn keresztül fizetjük majd mindezt. Nem mehetünk el a munkahely és a család jövedelmi viszonyai mellett sem, hiszen ezeken múlik, sikerül-e zökkenőmentesen törleszteni majd. 
 
Ha elmaradunk a fizetéssel, az akár a későbbi hiteligénylések kapcsán is komoly problémát okozhat. A bankok célja egyértelműen az, hogy megbízható ügyfeleket tudhassanak magukénak és a pénzüket is viszontlássák a futamidő lejártával. Ha szeretnénk összehasonlítani a hitelintézetek ajánlatait, akkor segítségül hívhatjuk az online kalkulátorokat, melyek néhány másodperc alatt megmutatják, melyek az igényeinknek megfelelő lehetőségek. 
 
Utazás kölcsönből? Miért ne? 
 
Míg korábban sokszor csak a karácsonyi időszak kapcsán hallottunk a személyi kölcsönök iránt megnövekedett keresletről, addig napjainkban nyáron is egyre többen választják az ezekben rejlő lehetőségeket. Az álomnyaralás már nem elérhetetlen, hiszen akár egzotikus körutazásokat is finanszírozhatunk személyi kölcsön segítségével. 
 
Mindegy, hogy csak kevés hiányozna a részvételi díjhoz, vagy akár a teljes összeget kölcsönből fizetnénk, a hitelintézetek ajánlatai iránt utazási céllal is sokan érdeklődnek. A kedvező repülőjegy áraknak és a változatos szálláslehetőségeknek köszönhetően a külföldi utazások sem megfizethetetlenek, sőt, gyakran a hazai árakkal vetekszik egy-egy tengerparti nyaralás. 
 
Azonban nyári pihenés ide vagy oda, érdemes átgondolni, hogy az elkövetkező időszakban gond nélkül történik-e majd a törlesztés. Ugyan a kikapcsolódásra szánt idő és pénz sokszorosan megtérül, ha az újult energiákat a jövőben munkánkra tudjuk fordítani, de saját korlátainkkal mindenképpen érdemes tisztában lenni. Ha nem is a Földközi-tengeri hajóutak, vagy a spanyol Riviéra mellett döntünk, attól még lehet részünk olyan szabadidős elfoglaltságban, mely élményekkel teli. Ha nem utaznánk messzire, vagy csak néhány napra tudunk elszakadni a munkából, akkor érdemes valamelyik hazai úti cél mellett letenni a voksot. Még a legszínvonalasabb wellness hotelekben is elérhető két-három éjszaka már 100 ezer forint környékén, amiért igényes környezetben fürdőzhetünk, és persze étkezés terén is korlátlan lehetőségek állnak rendelkezésre. A megfelelő személyi kölcsön ajánlat választásával, korrekt feltételekkel finanszírozhatjuk a romantikus hétvégét vagy a családdal töltött néhány felhőtlen napot. 
 
Bútorcsere vagy új elektronikai cikkek? Nem csak az áruhitel létezik! 
 
Ugyan sokféle lakásfelújításhoz ideális ajánlat közül választhatunk a bankoknál, de ha szeretnénk megőrizni a kellő szabadságot a vásárlás során, akkor a személyi kölcsön lehet a jó választás. Mindegy, hogy a nappalit újítanánk fel egy igényes szekrénysorral, vagy az esti filmnézéshez alkalmas, korszerű eszközöket szereznénk be, ma már nem csak a gyakran drága áruhitel mellett dönthetünk. A személyi kölcsön segítségével, korrekt részletekkel finanszírozhatjuk a felújítási munkálatokat, és akár a festésre, burkolásra is maradhat elegendő összeg. Ha kicsit is otthonosan mozgunk a ház körüli teendők terén, akkor saját kézzel is megoldhatjuk a festést, burkolást, ezzel jelentős összegeket megspórolva. 
Még nincs értékelve