Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Ingenico terminálokon fut majd az Alipay Magyarországon

Összeállította: B.P. | Clue PR | 2019.09.02. |
Alipay
Ingenico terminálokon fut majd az Alipay Magyarországon
2019-től hazánkban is elérhetővé válik Kína legnépszerűbb QR-kód alapú fizetési megoldása, az Alipay az UniCredit Bank kártyaelfogadó partnereinél. Az alternatív fizetési mód bevezetése nagyban szolgálja az országba érkező kínai turisták kényelmét. Az egyszerű és biztonságos fizetési megoldások globális piacvezetője, az Ingenico Group TETRA MOVE POS terminálcsaládján fut majd a népszerű kínai fizetési applikáció.
Az Alipay egy olyan QR-kódra épülő fizetési megoldás, amely lehetővé teszi, hogy az alkalmazás mintegy 1 milliárd regisztrált felhasználója gyorsan és biztonságosan fizethessen telefonjának segítségével. A vásárlási összeg beírása után a bankkártya-terminálon megjelenik egy QR-kód, ezt az Alipay mobiltelefon applikációval beolvasva, ügyfélazonosítást és jóváhagyást követően történik a fizetés.
A QR-kód generálásához és a fizetés feldolgozásához szükséges üzleti applikáció az Ingenico TETRA MOVE 2500, 3500 és MOVE 5000 típusú terminálokon lesz elérhető.
Sármay Bence, az Ingenico Group Magyarországért felelős értékesítési igazgatója elmondta, mindig nagy kihívás egy merőben új fizetési alternatíva bevezetése. – Az Ingenico Group elkötelezett az innováció iránt, és előszeretettel nyújt technikai hátteret olyan megoldásoknak, mint például a QR kódos fizetés, ami lehetővé teszi a kínai vásárlók számára, hogy úgy fizessenek, akárcsak Peking bármelyik boltjában.
Az első Alipay kompatibilis terminálok 2019. május végétől kerülnek az üzletekbe.
Még nincs értékelve