Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Kilenc hazai nagybankkal kapcsolódik össze a Billingo

Összeállította: B.P. | Billingo | 2020.07.16. |
bank, Billingo
Kilenc hazai nagybankkal kapcsolódik össze a Billingo
Szeptemberben startolt a nyílt bankolás az Európai Unióban, mely alapján a bankoknak kötelező hozzáférést biztosítaniuk a számlainformációkhoz (számlatörténethez) a megfelelő jogosultságokkal rendelkező külső szolgáltatók számára. Magyarország második legnagyobb online számlázója hamarosan kilenc hazai nagybankkal kapcsolódik össze új digitális és pénzügyi szolgáltatásokkal segítve a webshopokat, a könyvelőket, az online számlázót használókat.
A Billingo március elején szerződést írt alá az unió legnagyobb számlainformációs szolgáltatójával, az Egyesült Királyságban regisztrált Salt Edge társasággal, így ez lesz az első online számlázó Magyarországon, amelyik a legtöbb hazai bankhoz hozzáférést biztosít.
Az együttműködés, valamint az EU-ban tavaly szeptember 14. óta kötelezően alkalmazandó Második Pénzforgalmi Irányelv (PSD2) eredményeként a felhasználók a Billingo felületén keresztül is nyomon követhetik a kibocsátott díjbekérők, számlák pénzügyi teljesítésének státuszát. Automatizálhatják a számlák kibocsátását a díjbekérő pénzügyi teljesítését követően, gyors áttekintést kapnak likviditásuk rövid távú alakulásával kapcsolatban és megoszthatják banki számlatörténetüket is a könyvelőjükkel.
Még nincs értékelve