Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Lejárt a személyes szerződéskötések kora!

Benkő Péter összeállítása | doqdrive.com | 2021.04.01. |
Digitális Maszk
Lejárt a személyes szerződéskötések kora!
A járvány miatt a maszk a távolságtartás és az egészségvédelem legfőbb szinonimája, de az élet bizonyos területein elkerülhetetlen a személyes találkozás. Egy magyar fejlesztésnek köszönhetően azonban ennek vége: a Digitális Maszkkal a civil és a céges szféra azon területein is tovább csökkenthetjük a kontaktusok számát, ahol eddig nem. Online is tudunk már szerződést kötni, ráadásul magánszemélyként díjmentesen.
Egy évek óta papírmentes dokumentumokkal foglalkozó cég innovációja teremtett új szituációt: többé egyetlen aláíráshoz sem kell majd egy asztalhoz ülni másokkal – a Digitális Maszk „felvételével” mindössze néhány gombnyomással aláírhatjuk a papírokat online térben – legyen szó adásvételi, bérleti vagy kölcsönszerződésről.
– A fejlesztésünk hiánypótló abból a szempontból, hogy bizonyos helyzetekben tényleg muszáj volt találkozni, most viszont már ott van a digitalismaszk.hu – percek alatt szerződhetünk, de akár digitalizálható az ajánlatoktól a számlákon át a jótállási jegyekig minden. Természetesen úgy, hogy ezek a dokumentumok jogi értelemben eredetinek számítanak, tehát később biztosan nem ér hátrány emiatt senkit – fogalmaz Hortobágyi Ágoston ügyvezető igazgató.
A platform egyedülálló Magyarországon. A magánfelhasználók érvényes szerződéseket köthetnek meg rajta, bármilyen papíralapú dokumentumról hiteles másolat készíthető a felületen, és bizonyítóerővel rendelkező fényképek is tárolhatók rajta.
Még nincs értékelve