Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A nyuszilány a határait feszegeti

Boros Norbert | archív | 2010.10.11. |
A nyuszilány a határait feszegeti
Bódi Sylvi oktat, forgat, modellkedik, ruhákat alkot és rettenetesen élvezi, ha az adrenalinszintje az egekig nő. Sokat kellett várni rá, de megérte! Bódi Sylvit sokszori egyeztetést követően sikerült csak „elcsípnünk”, ám az egykori nyuszilány olyan őszinteséggel beszélt önmagáról, amivel teljesen eloszlatta azt a sztereotípiát, miszerint a modellek egy álomvilágban élnek, s ez a burok teljesen megközelíthetetlenné teszi őket. Sylvi karakteres véleményei azt tükrözik, ami valójában ő maga: egy belevaló, őszinte csaj!

 

– Nem volt egyszerű összehozni ezt a beszélgetést, rendkívül elfoglalt voltál a közelmúltban.
– Lényegében az egész nyaram egy nagy rohanás volt, s ellentétben az előző évekkel, most nem az utazások töltötték ki az időmet. Voltak fotózások, forgatások is, valamint komolyan foglalkoztam a modelliskolámmal. A suli már két éve működik, de eddig nem vettem részt benne ilyen intenzitással, mint ezen a nyáron: a hallgatóknak minden héten oktatást tartottam kamera előtti mozgásból és szakmai ismeretekből.
 
– Köztudomású, hogy imádsz világot látni, idén erről le kellett mondanod?
Presztízs Magazin
– Mindössze egyszer tudtam külföldre utazni, késő tavasszal Törökországban voltam. Igaz, az sem pihenés volt, mivel egy wakeboardos dokumentumfilmet forgattunk. Viszont sokszor voltam lent a Balatonon, aminek nagyon örültem, hiszen eddig nem nagyon élvezhettem a magyar tengert. Gyermekkoromban csak nagyon ritkán jártunk a Balatonhoz, mivel debreceni vagyok, s a szüleim úgy gondolták, túl hosszú az utazás, ezért ez sokáig kimaradt az életemből.
 
– Jelenleg Budapesten élsz, így a Balaton közelebb van hozzád, mint a szülővárosod. Milyen gyakran jársz haza?
– Havonta megyek, ami a család és a barátok látogatásán túl egy szépészeti túrának is tekinthető. A mai napig a cívisvárosban rakatom rendbe magam tetőtől talpig. Ilyenkor kozmetikus, masszázs, manikűr, pedikűr, azaz minden „játszik” a számomra.
 
– Beszélgetésünk elején már szóba hoztad a wakeboardozást, s megfigyelhető, hogy ezt a sportágat lényegében minden egyes interjúd alkalmával megemlíted. Ennyire rabul ejtett?
– Teljesen odáig vagyok érte. Nem csak egy remek sport, hanem egy olyan közeg, amiben ragyogóan érzem magam. Remek emberek alkotják a csapatot, amire a legjobb bizonyíték, hogy egy új, igaz barátra is szert tettem, ami ilyen idős korban ritkaságnak számít. Az oktatómmal, a többszörös magyar bajnok Horváth Kingával olyan közel kerültünk egymáshoz, amit előzetesen nem is gondoltam.
 
– Miben más ez a közeg, amitől jobban érzed magad, mint máshol?
– A wakeboardosok nem egy képmutató, hisztis, felszínes társaság. Ezek a
Presztízs Magazin
srácok örülnek egymás sikereinek, segítik a társukat, míg például a kifutók világában nem, hogy nem szorítanak egymásért, hanem, ha lehetne, késsel-villával vágnák fel a kollégákat. Éppen ezért örülök annak, hogy  befogadtak a nagyon laza, eredeti világukba.
 
– Maga a sport hogy megy?
– Celebfutamon már indultam, de igazi versenyre nem vágyom, inkább „élménycsúszok”. Saját magammal küzdök, próbálom azokat a célokat, trükköket elérni, megcsinálni, amiket kitalálok. A másik szerelmemmel, a szörfözéssel is így vagyok, amit a világ legnehezebb sportjának tartok. Két és fél év után jutottam el odáig, hogy egy 3-4 méteres hullámot meg tudok lovagolni, ami frenetikus élmény. Szeretem a saját határaimat feszegetni, éppen ezért fantasztikus érzés, amikor csak én, a deszka és a hullámok vagyunk együtt.
 
– Elég kemény, s nem utolsó sorban veszélyes sportokat űzöl. Nem megy ez a munkád rovására?
– Örülök, hogy feltalálták a Photoshop-ot. Na nem az alakom, hanem a kék, zöld foltok és a hegek miatt. Rengeteg balesetem, sérülésem volt, de szeretek veszélyesen élni, imádom a kihívásokat. Ezek akkora élmények, amiket egyszerűen nem tudok kihagyni!
 
– Nincs olyan ember a közeledben aki figyelmeztetne, hogy holnap után fotózás lesz, kérlek maradj egyben?
Presztízs Magazin
– Menedzserem nincs, a magam ura vagyok, a szüleim pedig ugyanolyan őrültek, mint én. Igazából apámtól örököltem ezt a mentalitást, aki 52 évesen is gyorsasági motorozik, snowboardozik, bungee jumpingol és mindent csinál, ami az adrenalint az egekig emeli. Édesanyám is belevaló csaj, ám visszafogottabb, mint mi, ő nem ész nélkül csinálja ezeket a dolgokat.
 
– Egyértelmű, hogy imádsz pörögni, éppen ezért érhetett sokként, amikor kiderült, hogy megtámadott egy súlyos betegség.
– HPV- (humán papiloma vírus) hordozó voltam, balszerencsémre az egyik legagresszívebb típus támadott meg, ami akár méhnyakrákot is okozhat. Az eredményem évről évre rosszabb lett, végül a méhnyakon rákos sejteket találtak, amit azonnal meg kellett operálni. Szerencsére nem volt semmi probléma, sikeres volt a beavatkozás.
– Az ilyen szituációk nagyon sokszor fordulópontot jelentenek az ember életében. Te is átéltél hasonlót?

Sylvi válaszát és az interjú további részét elolvashatják a Presztízs Magazin e havi számában. Keresse az újságárusoknál és nagyobb szállodákban, kulturális központokban!

Átlag: 1