Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Extravagáns menyasszony leszek!

Király Lindának a család a legfontosabb

Balogh Renáta | 2012.04.12. |
Extravagáns menyasszony leszek!
A varázslatos hangú Király Linda élete maximális fordulatszámon pörög, karrierje miatt ingázik a világban, énekesnőként, dalszerzőként számos produkcióban szerepel. Nem panaszkodik, bírja a feszített tempót, bombabiztos háttér áll mögötte. Szüleire, testvéreire minden körülmények között számíthat, akárcsak szerelmére, Zsomborra. Kapcsolatuk komolyságát mi sem jelzi jobban, mint hogy kedvese karácsonykor eljegyzési gyűrűvel lepte meg. A pár tervezi az esküvőt, az már biztos: a lagzi Budapesten lesz, Linda pedig nem hétköznapi ruhakreációban áll majd az oltár elé.

- Az Untired című számotokat éjjel-nappal játsszák a rádiókban, az Eurovíziós dalfesztivál magyar döntőjében sokan a ti formációtokat várták befutónak. Mennyire voltatok csalódottak, hogy mégsem jutottatok ki Bakuba?

 
- Az elejétől kezdve nem úgy álltunk hozzá, hogy mi fogunk nyerni. A célunk az volt, hogy egy nagyon jó, kiemelkedő produkciót hozzunk össze látványvilágban, zenében, ami megállja a helyét bárhol a világon. Azt hiszem, ez sikerült. Nem volt bennünk muszáj és görcsösség, nagyon büszkék vagyunk arra, amit elértünk. A dalnak köszönhetően rengeteg országban felfigyeltek ránk, mindenhonnan kaptuk a leveleket, Argentínából, Németországból, Spanyolországból, Franciaországból, Olaszországból, és még Bakuból is. Jól jött ki ez az egész, szuperül éreztük magunkat!
 

Család, család, család!

 
- Látszott, hogy ha a Király testvérek nagyon jól tudnak együtt dolgozni.
 
- Ha a Király testvérek összekerülnek, az csak pozitívan sülhet el. Imádunk együtt dolgozni, energiával tölt fel bennünket.
 
- Testvéred, Viktor már említette a Style-nak adott interjúban, hogy nagyon összetartó famíliát alkottok.
 
- Nem is kérdés, a család a legfontosabb számomra, de szerintem ez látszik is rajtunk. Mindig egymás mellett állunk, támogatjuk egymást. Nálunk a kulcsmondat: család, család, család! A testvéreim a legjobb barátaim, mindent együtt csinálunk, és nem a médiának megjátszva, hanem tényleg, mi moziba, buliba, futni, mindenhová együtt járunk. Mindent megbeszélünk, imádunk együtt zenélni. Viktorral sok számot írunk közösen, most jelent meg a közös klippünk is, a Move Faster.
 
- Kijelenthetjük, kozmopolita vagy. Milyen országok között zajlik most az életed?
 
- Most jöttem vissza Németországból, jövő héten London, Los Angeles, New York és Miami, aztán vissza Magyarországra, lesz itt is pár koncertem. Aztán újra London, ez most pörgős időszak, de szeretnék minél többet itthon tartózkodni, a párom és a család miatt.
 

Gyermekkori példaképeivel dolgozik együtt

 
Presztízs Magazin
- Szakmázzunk kicsit, hogyan alakulnak a dolgaid? Nézzük a nemzetközi vonalat, kikkel dolgozol most együtt?
 
- Nagyon jól haladok, az Untiredot, amit az Eurovízióra, hármunkra alakítgattunk, a Fugees alapító tagjával, Pras Michellel készítettem. Vele megyek most dolgozni Los Angeles-be, néhány dalt még be kell fejeznünk, azon kívül koncertezünk. Londonban, Berlinben is lesznek bulijaim, Angliában mennek a lemezfelvételek a producerekkel, ezen kívül másoknak is írok zenéket, dance számokat. Más téma, de megint kacsingatok a színház felé, két és fél évig az Operaház fantomjában én voltam Kristin, imádtam. Vannak ötletek, hogy mi merre, ki fog ez alakulni.
 
- Hogy érzed, a karriered tart ott, ahol szeretnéd?
 
- Hmm… Igen, nagyon büszke vagyok arra, amit eddig elértem. Sokan nem is tudják azt, hogy gyerekkori példaképemmel, Eric Benettel készítettem duettet a tavalyi lemezén, ami kétszeres Grammy nominált volt. Az általam szintén nagyra becsült Pras Michellel is dolgozom, mindig is abszolút kedvencem volt a Fugees. Azt hiszem, ez így rendben van. Túléltem az utóbbi két-három évet, menedzsment problémák, váltás. Ez egy húzósabb időszak volt, amikor igazából nem is léphettem volna színpadra, mert annyira problémás volt a helyzet. Aláírt szerződésem volt öt lemezre egy amerikai céggel, ilyen nem is létezik manapság, egy mesebeli szituációba kerültem. Meghallgatták a dalomat, kihívtak, elénekeltem élőben, és ott helyben megfogták a kezem, és alá kellett írnom a szerződést, mint egy filmben. Velük továbbra is nagyon jóban vagyok, de a menedzsmentet le kellett váltani. Ez elég húzós volt, de most már azt mondhatom, hogy végre minden elrendeződött.
 
- Mi a helyzet az új lemezzel?
 
- Megváltozott a zenei ipar, mindenki maxikat ad ki, a lemez már nem igazán létezik, mert nem veszik őket. Nincs értelme pénzt és energiát belefektetni. Kislemezeket tervezünk kiadni, ezért is megyek Los Angeles-be, és valamikor, ha hazajövök, klippet is kellene forgatnom.
 

Öltözködés: hagyjuk a sablont!

 
- Hogyan határoznád meg az öltözködési stílusod, miben érzed jól magad a színpadon és a magánéletben?
 
- Nagyon változó, van, amikor imádok otthon fiúsan, bőnaciban és sapkában lenni, emellett nagyon szeretem a vagány, teátrális darabokat. Fontos, hogy ne legyen sablonos, legyen benne valami vicces részlet, végül is a szórakoztatóiparban dolgozom. Szeretem a letisztult darabokat, szerintem akkor a legszexibb egy nő, amikor egy szűk, fekete ruhában vagy garbóban van. Ja és azt véletlenül se hagynám ki, hogy cipőmániás vagyok! J A kicsit extrémebb ruhák a nyerők nálam, imádom Alexender Mcqueent, és Vivienne Westwoodot. Az Eurovízión sokan meglepődtek, hogyan nézek ki, később fogták fel, mit is akartam üzenni. Heteken keresztül azon gondolkodtam, miként tudnánk előadni a show-t úgy, hogy látványos és humoros legyen. A szórakoztatóipar erről szól, hogy másokat boldogítsunk, valami pluszt nyújtsunk, ne csak álljunk a színpadon. Egyik este felriadtam, mert megálmodtam, hogy én a gonosz Szívkirálynő vagyok, és a kártyahadseregem megy mellettem. Az Untirednak annyira ilyen az üteme, hogy úgy éreztem, ez kell nekünk. A hajamat egy modern, Star Trekes koronával vadítottuk, és a legmegfelelőbb tervező, Mojzes Dóra készítette a csodálatos ruhákat.
 
- Anyukád, Király Gabi elismert stylist. Mennyire fogadod meg a tanácsait?
 
- Teljes mértékben, anyukám Amerikában is nagyon elismert a szakmában. Ő mindig az extrémebb dolgokat szereti, ez rám is hatással van.
 

Eljött az angyali férfi

 
- Nem titok, rád talált a szerelem, testvéred, Viktor egyik barátja, Zsombor hódította meg a szíved.
 
- Igen, menyasszony vagyok! Egy nagyon édes, cuki, tehetséges, angyal férfi érkezett az életembe. Tíz éve ismerem, az öcsém barátja, de korábban csak Viktor bulizós haverjaként néztem rá. Emellett én mindig kapcsolatban voltam, előtte egy nyolc éves szerelem ért véget. Amikor vége lett, haza jöttem Magyarországra egy kicsit összeszedni magam, egy nap elmentem Viktorral edzeni, és Zsombor is ott volt. Csak ámultam, mikor lett ilyen férfias J.
 
- Mikor érezted, hogy ebből akár egy komoly kapcsolat is lehet?
 
- Úgy kezdődött, hogy Ben öcsém rám szólt, most már eleget szomorkodtam, gubbasztottam otthon, menjek el valami rendezvényre. Persze én nem akartam, mert egyedül voltam, nem éreztem magam olyan állapotban. Erre az volt a válasz, hogy Zsombit elküldöm veled, ő egy rendes srác, majd vigyázz rád. Nem randinak indult, ennek ellenére egyre jobban belemélyedtünk a beszélgetésbe, kiderült, hogy ketrecharcol. Na, én ezt nagyon szeretem, figyelemmel követem. Kiderült, sok közös témánk van, rájöttem, hogy egy nagyon tehetséges srác. Így indult a mi szerelmünk. Egyébként ő készítette az animációnkat az Eurovízióhoz, szuper, mert így együtt is tudunk dolgozni. A műszaki egyetemre jár, építészmérnöknek tanul, közben a vívó-válogatott erőnléti edzője, azon kívül rajzművész, most jelent meg két képregénye. Nem tudom, hogy fér bele ez 24 órába, úgy, hogy még rám is van ideje.
 
- Hogyan zajlott az eljegyzés?
 
- Oh, az nagyon cuki volt! Tavaly karácsonykor éppen Nashville-ben tartózkodtam, a Love is overatad dalomat vettem fel. Nagyon szomorú voltam, mert azt hittem, hogy nem tudok haza jönni karácsonyra. 25-én valaki kopogott az ajtómon, kinyitottam, és egy hatalmas dobozzal ott állt Zsombi. Mire kiszedtem a csomagokat, és megtaláltam a kisdobozt, ő térdre rogyott, és megkérte a kezem. Az volt a legaranyosabb, hogy előre szervezkedett, beavatta a barátaimat, én persze semmiről nem tudtam. Egy igazi főnyeremény!
 
- Tervben van az esküvő is?
 
- Neki még be kell fejeznie a sulit, az hat hónap, de úgy tervezzük, hogy jövőre megtartjuk az esküvőt. Az tuti, hogy Budapesten lesz, ennél szebb várost keresve se találnánk. Nagyon tetszik a rokokó vonal, úgy tervezem, extravagáns menyasszony leszek.
 
- Mint említetted, a testvéreiddel, szüleiddel összetartó családot alkottok. Gondolom, te is ilyet szeretnél.
 
- Abszolút! De ez még nincs tervben, addig rengeteg munka vár még rám, szeretnék stabilitást nyújtani a családomnak.
 
 
Még nincs értékelve