Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Rubint Rékának a család a legfontosabb

„Minden egyes sikerrel teljesített próbatétel magasabb szintre emeli az embert”

Balogh Zoltán | 2011.07.30. |
Rubint Rékának a család a legfontosabb
Ezer fokon ég, helytáll háromgyermekes családanyaként, feleségként. Kézben tartja vállalkozásait, szervezi edzéseit, alakformáló táborait, könyvet ír a kismamáknak. Rubint Réka nem ijed meg a kihívásoktól, optimistán szemléli az életet, úgy véli, a megoldandó feladatok formálják az ember jellemét. Tele van új tervekkel, ám erős anyai ösztönére jellemző, hogy néhány hónappal legkisebb gyermeke, Zalán érkezése után már egy negyedik baba után vágyakozik.

Az életmódszakember, Schobert Norbert párjaként ismerte meg az ország, ám Rubint Réka gyorsan kilépett a csinos feleség szerepköréből. A Jászberényben nevelkedett egykori duci kislány az egészséges életmód és az alakformálás elkötelezett híveként sok ember példaképévé vált. Nap mint nap bizonyítja, anyaként is lehet valaki bomba nő, a szülést pedig tilos betegségként kezelni.

Nem ismer akadályt

- Harmadik gyermekük, Zalán márciusban született, ám ez csöppet sem gátolja meg önt abban, hogy a korábban megszokott fordulatszámon élje mindennapjait. Nemcsak az életvitel maradt, alakját is gyorsan visszanyerte a baba születése után. Genetikailag ilyen szerencsés, vagy beszéljünk inkább tudatosságról?
- A külsőmet illetően sajnos nem áldott meg az élet olyan szerencsével, hogy genetikailag lennék ilyen – kezdte Rubint Réka. – Az egész családom kicsit túlsúlyos, vidéki lányként az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmódom miatt én is az voltam. Saját akaratomból váltottam életmódot,
Presztízs Magazin
elkezdtem mozogni, lefogytam. Innentől kezdve egyszerűen nem tudom elképzelni az életemet mozgás nélkül. Hogy a munkát az anyasággal össze tudjam egyeztetni, s hogy a férjem számára nő maradjak, a semmilyen akadályt nem ismerő természetemnek köszönhetem. Optimista ember vagyok, a legnehezebb helyzetben is a jót keresem. Nehézségek mindig adódnak az életben, én ezeket megoldandó feladatként fogom fel. Minden egyes sikerrel teljesített próbatétel magasabb szinte emeli az embert.

- Sikerekben márpedig nincs hiány, majdnem háromszázezer eladott fitness dvd bizonyítja az ön által preferált alakformálás hatékonyságát, fitness modell kategóriában nemzetközi versenyen szerzett érmet. Az ambiciózus fiatal lányból háromgyermekes, sikeres üzletasszony lett. Hogy érzi, az elért eredmények hatására változott a személyisége?
- Azt hiszem, az életben elért sikereinket csak abban az esetben tudjuk megbecsülni, ha nem felejtjük el, honnan jöttünk. Nagyon fontosnak tartom azokat az értékeket, melyeket a szülői nevelésnek köszönhetően vidékről hoztam. Nem hinném, hogy alapjában véve változtam volna, igyekszem a földön járni. Remélem, ez a közvetlenség érződik az óráimon, az emberekhez való viszonyomban. Az viszont igaz, hogy határozottabb lettem, már nem az a vidéki, kissé hebrencs, a világra naiv rácsodálkozással tekintő lány vagyok, hanem sokkal tudatosabban figyelem az eseményeket.

Megerősítik a visszajelzések

- Sokan példaképként tekintenek önre, érzi ennek a súlyát?
Presztízs Magazin
- Ami a szívemen, az a számon, emiatt nem játszok szerepet. Tudom, hogy felelősségem van, sok embernek példát kell mutatnom. Bízom benne, hogy az életszemléletemmel, a tetteimmel sokaknak tudok segíteni, ezt megerősítik a levelek, e-mailek melyeket kapok. A kismamaságot, az anyaságot igyekszem úgy megélni, hogy a tapasztalataimat felhasználva másoknak tudjak hasznos tanácsokat adni, például abban, hogyan maradjunk a gyermekszülés után is nők. Tudom, ez nagy felelősség, de vállalom. Számomra nem hitelesek azok az emberek, akik bort isznak és vizet prédikálnak. Nem szabad becsapni az embereket! Azoknak szeretnék megfelelni, akik hisznek abban az életmódban, szemléletben, amit csinálok, elfogadják, amit képviselek.

- Férjével, Schobert Norberttel az emberek táplálkozási szokásait igyekeznek megváltoztatni, az önök által kifejlesztett update azért szimpatikus sokaknak, mert nincs szó koplalásról, nem kell lemondani a magyaros ízekről, ételekről.
- Az update hatása klinikailag bizonyított. Ez nem csak a fogyni vágyóknak, cukorbetegeknek ad lehetőséget az egészséges táplálkozásra, hanem mindenkinek. Valóban nem kell lemondani a finom péksüteményekről, az ízletes ételekről, az update-et alkalmazva tökéletesen élvezhető a táplálkozás!
 
 
Jöhet a negyedik baba!

Presztízs Magazin
- Mit tesz akkor, ha gyermekei egy cukrászdánál fagyit, vagy cukros sütit szeretnének?
- Elmagyaráztuk nekik, azért nem eszünk cukrot és finomlisztet, mert az rossz hatással van a szervezetre, fogyasztásuk elhízáshoz, betegségekhez vezethet. Ma már tudják, sőt ők mondják a cukrászdánál, hogy akik ezeket a dolgokat eszik, azok betegek lesznek. Nem olyan nehéz a gyerekeket jó irányba vezetni, ha megvannak az alternatívák. Ilyen szituációban kis türelmet kérek tőlük, sok helyen kaphatók már update fagylaltok, sütemények, ott ehetnek bátran finomságokat.

- Nincs üresjárat az életében, a munka, a család kitölti az idejét. Van-e még megvalósítandó cél, vagy a meglévő feladatokat igyekszik minél tökéletesebben elvégezni?
- Terveim vannak, kreatív embernek tartom magam, sok megvalósítandó ötletem van még. Köztük kismamáknak szóló könyv, de dolgozom az Alakreform magazin új számán is. Nyár végén vesszük fel az új dvd anyagát, valamint alakformáló táborokat szervezek külföldön és itthon. A munka mellett természetesen a magánéletben is vannak megvalósítandó „céljaim”: szeretnék egy negyedik babát, mert legyek bármilyen sikeres a munkámban, a családnál nincs fontosabb számomra!
Átlag: 5