Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Született futballistafeleség

Dukai Regina Olaszországban is pörgős életre vágyik

Balogh Renáta | Debreczeni Zita | 2011.09.23. |
Született futballistafeleség
Dukai Regina élete egy csapásra megváltozott, amikor megismerte szerelmét, a válogatott futballista Feczesin Róbertet. A Debrecenben kölcsönben játszó focista visszatért az olasz Brescia csapatához, ám ez a szépséges modell számára nem probléma, ha csak teheti, repülőre ül és meg sem áll Olaszországig. Regina mindezt a legnagyobb természetességgel teszi. Ha Robinak meccse van, a lelátóról szurkol, és ha kedvesét edzésre szólítja a kötelesség, akkor sem unatkozik, szívesen főz, mos, takarít. Amennyiben az élet úgy hozza, még az sem kizárt, hogy Regina kiköltözik párjához. Az olasz életérzést magáénak érzi, már csak a sziesztával kell megbarátkoznia.

- Nem titok, nagy szerelemben élsz pároddal, az Olaszországban játszó futballistával, Feczesin Róberttel. A távolság jó próbája is lehet egy kapcsolatnak. Nálatok mi a helyzet?

 
- Úgy érzem, a helyzethez képest mi nagyon jól megoldjuk, kihozzuk belőle a maximumot. Sőt, még varázsa is van a dolognak, mert így számomra minden találkozás olyan, mintha az első randira mennék. Ennek ellenére egyáltalán nem bánnám, ha jóval több időt tölthetnénk együtt. Fantasztikus lenne, ha Milánóban végezhetném ugyanazt a munkát, amit itthon csinálok. A magazinok szinte mind olyan lányokkal vannak tele, akik műsort vezetnek, énekelnek, modellkednek. Ennek ott már lassan kultúrája van.
 
 

Nem volt első látásra szerelem

 
- Hogy ismerted meg a párodat, szerelem volt első látásra?
 
- Egy barátnőm mutatott be minket egymásnak. Első pillantásra elég magabiztosnak és nagyszájúnak tűnt, ami nekem, hogy őszinte legyek, nem jött be. Sokkal jobban szeretem, ha valaki szerény, és annak ellenére teszi azt, hogy tisztában van az adottságaival. Az első találkozó nem igazán sorolható az „első látásra szerelem” kategóriába, de az azt követő telefonbeszélgetésünk már változtatott a véleményemen. Akkor már sokkal jobban el tudtunk beszélgetni és rájöttem, hogy az, amit ott láttam, csak egy álarc volt. 
 
- Milyen terveitek vannak a jövőre nézve? Nem gondolkodtál még azon, hogy kedvesedhez költözz Olaszországba?
 
- Sokat gondolkodtam rajta, de az biztos, hogy én nem birok otthon ülni és csak a "háziasszonyok" életét élni. Ne érts félre, semmi bajom a házimunkával. Sőt!!! Szeretek takarítani és főzni is tudok, de ez nem elégít ki. Nagyon pörgős a tempóm, és ha kimegyek, ugyanezt az életet szeretném élni. Ezt egyáltalán nem tartom megvalósíthatatlannak Olaszországban sem.
 

Sportújságokat olvas, meccseket néz

 
- Milyen egy „futballista feleség” élete?
Presztízs Magazin
 
- Izgalmas, egy egészen más világ. Hihetetlen élmény nézni azokat a meccseket, akár tévében, akár élőben, melyeken Robi is játszik. Nyitottabb lettem, most már rendszeresen olvasok sportújságokat. Az utazás pedig csak hab a tortán. Szeretem az olasz mérkőzéseket, mert a helyieknek ez egy esemény, amire szépen felöltözve érkeznek. Imádom az olasz hölgyeket nézni, olyan méltóságteljesek, és a férfiak is (főleg az idősek) nagyon csinosan öltözködnek, mintha egy golfpályáról érkeztek volna.
 
- Akkor bejön neked az olasz divat eleganciája.
 
- Természetesen igen! Valóban feltűnő a különbség, ha összehasonlítjuk más országok trendjeivel. Szinte azonnal észrevehető, ha egy olasz csoport sétál az Andrássy úton. Nem csak a hangos beszédről ismerhetőek fel, hanem a kifinomult ízlésükről is.
 
- Köztudott, hogy az olasz férfiak művészi szinten űzik az udvarlást. Szembesültél már ezzel?
 
- Valamiért az olasz férfiak engem sosem vonzottak. Túlságosan  kicsattannak az önbizalomtól, jobban szeretem, ha valaki visszafogott.
 

Csak sziesztázni ne kelljen

 
Presztízs Magazin
- Maradjunk még egy kicsit Itáliánál, tudsz már azonosulni az ottani életérzéssel?
 
- Szeretem az olasz életérzést, a vidámságot, bár még a szieszta részével nem tudom elfogadni. Nem viselem jól, hogy délután szinte semmit nem lehet csinálni, mert minden zárva van. Ahogy említettem elég pörgős vagyok. Szenvedek, ha azzal kell szembesülnöm, hogy van öt óra, amikor maximum házimunkát végezhetek.
 
- Gondolom, Balin szó sem volt unalomról, hogy sikerült a nyaralás?
- Bali egyszerűen csodálatos!!! Gyönyörű helyeken jártunk, de még legalább öt napra szükségünk lett volna, mert a sziget sok részére így nem jutottunk el. Raftingoltunk, ami életem egyik legizgalmasabb, legszebb élménye volt. Ebédeltünk egy vulkán peremén, kirándultunk a Majom-erdőben, ahol csüngtek rajtunk a majmok, megkóstoltuk a világ egyik legdrágább kávéját, a Kopi Luwak-ot. Európában 15 ezer forint egy csészével, ám ott 5 dollárért megízlelhettük, és mellé még kaptunk hatféle kávé és tea különlegességet. Voltunk elefánt szafarin, úsztunk delfinekkel, megnéztük a fa-és batikműveseket, egyszóval nem unatkoztunk. Bármikor visszamennénk, de jövőre Miamit tervezzük.
 

David Guetta-t is lenyűgözte

 
- Sokan modellként tartanak számon, az énekesnői
Presztízs Magazin
karrieredről méltánytalanul kevés szó esik.  Kérlek, mesélj kicsit erről is!
 
- 2003-ban jelent meg Csak szeress címmel az első lemezem. Azóta énekeltem az egyenjogúságért, készítettem közös dalt Hamvai PG-vel, DJ Szeifert-el  és Papa Jo-val. Egy film betétdalnál is közre működtem, megnyertem David Guetta énekversenyét, szinte minden hétvégén fellépéseim vannak. Nagyon szeretek Papa Jo-val dolgozni, hamarosan elkészül az új közös számunk és hozzá egy szuper videoklip. Úgy érzem, mindig lesz valami, ami a zeneiparban tart majd, mert imádok énekelni. 
 
 
- Nagy szenzációként robbant a hír, hogy a világhírű dj, David Guetta a te hangodat találta a legjobbnak egy internetes énekversenyen. A nyeremény része többek közt az volt, hogy találkozhattál a lemezlovassal Londonban. Milyen volt a találkozás, terveztek közös produkciót?
 
- Közös produkcióról szó sincs! Az is nagy ajándék volt, hogy kiutazhattam a barátnőmmel, és találkozhattam vele. Nagyon kedves és közvetlen, nem ilyen emberre számítottam, kellemesen csalódtam. Három napot tölthettünk Londonban egy nagyon szép szállodában, de csak két alkalommal találkoztunk vele, az első napon. Kaptam egy aranylemezt, amibe a nevem bele van gravírozva, de a hangom is érdekelte. Megkért, hogy rohanjak vissza a szállodába és hozzak neki hanganyagot! Nagy élmény volt számomra, amikor a laptopján végignézte a klipemet.
 

Élvezi a Music Chanel bizalmát

 
Presztízs Magazin
- Más oldalról is kapcsolódsz a zenéhez, 2010 óta műsorvezetőként dolgozol a Music Channelnél. A zenében mi a favoritod?
 
- Na, ez egy nehéz kérdés. Imádom a rockot, a house-t, az RnB-t, a musicalt, mindent. Kedvenc előadóim a Journey, Rihanna, a Green Day, 50 Cent, a Fall Out Boy, Tóth Gabi és még sokan mások. Nincs konkrét favorit. Egyszerűen szeretem a zenét, és minden stílusban megtalálom a számomra legjobbat. Legyen szó punkról, vagy népdalról. 
 
 
 
- Egyre másra szervezik a tehetségkutatókat, a közönség sokszor szociális alapon juttat tovább valakit. Évek óta énektanárhoz jársz, képzed a hangod. Mit szólsz ahhoz, hogy civilek árasztják el a pályát? 
 
- Én is civil voltam anno, biztosan voltak, akik nem örültek nekem. Ez a világ rendje. Én egyáltalán nem aggódom emiatt, mert örülök annak, ha valakinek kiderül a tehetsége. Mi lett volna velem, ha a szüleim nem támogatnak, és nem indulok el különböző versenyeken? Itt van például a Music Channel, számtalan tehetséges műsorvezető van, de László G. Gerzson mégis engem választott úgy, hogy nem is rendelkeztem ilyen tapasztalattal. Bizalmat szavazott nekem és remélem, hogy rászolgálok erre, bár a hadarásomon még elég sokat kell változtatnom.
 

Tudja, mit akar

 
- A Coca-Cola ezüstlányaként kerültél be a köztudatba. Voltál az Év arca, Magyarország legszebb női között tartanak számon. A válaszaidat hallgatva az elsők között a tudatosság, ami eszembe jut rólad és az, hogy ez a kapuvári lány két lábbal áll a földön, mentes minden sztárallűrtől.
 
- Nekem is vannak hóbortjaim, hisztijeim, mint mindenkinek. Érdekes, hogy vannak emberek, akikkel egyszerűen képtelen vagyok együttműködni és van rengeteg olyan, akikkel már évek óta együtt dolgozunk teljes nyugalomban. Sokszor azért tarthatnak hisztisnek, mert van véleményem és azt ki is mondom. Például egy fotózáson én már tudom, hogy mit szeretek magamon látni és elsősorban az a fontos, hogy nekem tetsszen, nem pedig a sminkesnek, fotósnak, fodrásznak. Ezért mindig elmondom mit, hogyan szeretnék és van, hogy nem egyezik a véleményünk. Számomra az a lényeg, hogy én érezzem magam kényelmesen, mert akkor tudom száz százalékkal végezni a munkám.
 
Még nincs értékelve