Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

15 ezer euróra „értékelte” az UEFA a Loki slendriánságát

Balogh Zoltán | uefa.com | 2010.09.01. |
15 ezer euróra „értékelte” az UEFA a Loki slendriánságát
Kedden hivatalossá vált, a DVSC-TEVA a pályán elért eredményeknek megfelelően folytathatja szereplését az Európa-ligában, hiába óvott a bolgár Liteksz Lovecs, az UEFA a debreceni csapatot csak pénzbüntetésre ítélte.

A debreceni egylet vezetősége már többször bizonyította, hatékonyságban, profizmusban messze elmarad a labdarúgócsapat színvonalától, a menedzsment a közelmúltban elkövetett amatőr hibákkal borzolta a szurkolók idegeit. Az Európa-ligában megrendezett DVSC-Lovecs párharc a cívisek kettős győzelmével végződött, ám Herczeg András legénysége mégsem lehetett nyugodt, ugyanis kiderült, a bulgáriai visszavágó 90. percében pályára lépő Máté Pétert nem nevezték a debreceniek a második számú európai kupasorozatra. A hátvéd jogosulatlan szerepeltetése miatt többen már a DVSC kizárását vizionálták, nem alaptalanul, ám az európai szövetség döntéshozói egy 15 ezer eurós büntetést kiszabva szemet hunytak az ügy felett. Hogy miért? Három éve éppen a lovecsiek követték el ugyanezt a hibát, amikor is egy máltai csapat ellen léptettek pályára olyan labdarúgót, aki nem volt a nevezettek között.

 A Loki az Európa-ligában a holland PSV-vel, az olasz Sampdoriával és az ukrán Metaliszt Harkivval küzdhet majd egy csoportban.
Még nincs értékelve