Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

40 milliós játszma

Balogh Zoltán | metropol.hu | 2011.04.15. |
40 milliós játszma
Szűkítette keretét a budapesti divízió 1-es világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya. Ted Sator nem számít Svasznek, Fekete és Bálizs játékára. A gárda célja az A-csoportba jutás, ha sikerül, 40 milliót osztanak szét a csapattagok között.

Már csak két nap és kezdődik a budapesti divízió 1-es világbajnokság, a házigazda magyar válogatott nem titkolt céllal vág neki a viadalnak: ki akarja harcolni az A-csoportba jutást. A feladat végrehajtására egyelőre 24 játékos esélyes, ám a vb-re 22-re kell szűkíteni a keretet. Sikorcin combizom-húzódása egyelőre kérdésessé teszi a hadra fogható játékosok végleges névsorát, a nemrég honosított hokis esetében az orvosok mondják majd ki a végső szót.

Ted Sator szövetségi kapitánynak nem volt könnyű dolga a vb-keret kijelölésekor, a kapusok, a védők és a csatárok között is komoly versenyhelyzet alakult ki.  A szakember bizakodó, feljutásra hajt gárdájával, ám óvatos duhaj módjára visszafogja az elbizakodottakat. A papírforma szerint a továbbjutás kérdése a budapesti megmérettetés utolsó napján megrendezésre kerülő, olaszok elleni csatában dőlhet el, de Sator szerint nem szabad lebecsülni Hollandiát sem a nyitómeccsen, akárcsak a dél-koreai „harcosokat”.
 
Szuperéknek megéri jól szerepelni, egyes sajtóértesülések szerint, feljutás esetén 40 milliót osztanának szét a válogatott tagjai és a szakmai stáb között.
Még nincs értékelve