Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A katalánok örülhettek

Balogh Zoltán | 2011.05.04. |
A katalánok örülhettek
A BL-elődöntő visszavágóján a Barcelona 1:1-et játszott a Real Madriddal, ám idegenbeli, 2:0-s sikerének köszönhetően a katalánok készülődhetnek a sorozat fináléjára, ahol a Manchester United-Schalke 04 párharc győztesével csapnak össze.

Hiába győzött 2:0-ra Guardiola csapata Madridban, a Barcelona nem hagyta, hogy kiénekeljék a sajtot a szájából, maximális odafigyeléssel készülődött a visszavágóra. A világ egyik legjobb futballedzőjének tartott, ám a legellenszenvesebb pofa titulusra is nagy eséllyel pályázó Mourinhot nélkülöző blankókat nem gátolta meg mesterük hiánya abban, hogy megpróbálják ledolgozni a hazai pályán összeszedett hátrányt. Messiék csak az első félidő közepe táján vették át az irányítást, az 54. percben Pedró találatával gyakorlatilag eldöntötték a továbbjutás sorsát. Marcelo a 64. percben még kozmetikázott az eredményen, ám gólja csak arra volt jó, hogy a királyi gárda ne vesztesen hagyja el a pályát.

A Barcelona sokadszor bizonyította, jelenleg nincs nála jobb futballcsapat, öt éven belül harmadszor verekedte magát a BL-fináléba, meglepetés lenne, ha az idén nem hódítaná el a díszes trófeát.
Átlag: 5