Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A Veszprém anyagilag is állja a versenyt a német élvonallal

Balogh Zoltán | xlsport.hu | 2011.01.03. |
A Veszprém anyagilag is állja a versenyt a német élvonallal
Érdekes bejelentés látott napvilágot: Ilyés Ferenc újra az MKB Veszprém kézilabdázója lehet, mert német klubcsapata, a TBV Lemgo nem tud versenyezni a bakonyiak által ajánlott szerződés kondícióival.

A Székelyudvarhelyről származó balátlövő a Pick Szeged együttesénél lett ismert kézilabdázó, majd tudását az MKB Veszprémnél gyarapította, mielőtt 2009-ben Lemgóba igazolt. Ilyés megbecsült tagja a németek KEK-győztes gárdájának, ám nagyon úgy tűnik, újra Magyarországon folytatja pályafutását.

"Ilyés valószínűleg visszatér az MKB Veszprémbe, mert nagyon előnyös ajánlatot kapott a magyar bajnoktól, amellyel nem tudjuk felvenni a versenyt" - mondta a Lippische Landes Zeitungnak Volker Zerbe, a német férfikézi-bajnokságban szereplő Lemgo ügyvezetője.
 
Ha már a német klub egykori világklasszisa is tőkeerősnek tartja a bakonyi sztárgárdát, akkor az már jelent valamit. A játékosáramlás ezidáig egyirányú volt, tőlünk csak vittek kézilabdázókat a németek, tőlük pedig maximum karrierjük végén járó ex-jugoszlávok érkeztek hozzánk. Úgy tűnik, beérik a veszprémiek – az összes magyar klub számára példaértékű – üzletpolitikája, s visszakerülhetnek nemzetközi szinten is jegyzett sztárjaink. Ilyés Ferenc jelenleg Mocsai Lajos szövetségi kapitány keretének tagjaként a svédországi világbajnokságra készül.
Még nincs értékelve