Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Az MKB-MVM Veszprém 4. lett a kézilabda BL négyes döntőjében

sajtóanyag | keziszovetseg.hu | 2014.06.02. |
MKB-MVM Veszprém
Az MKB-MVM Veszprém 4. lett a kézilabda BL négyes döntőjében
Két napra a németországi Köln vált a férfi kézilabda sport fellegvárává, hiszen a május 31-június 1-jei hétvégén a Lanxess Arenában rendezték meg az idei Bajnokok Ligája sorozat csúcspontját jelentő FINAL4 négyes döntőt. Ugyan a címvédő nem jutott be a négyes döntőbe, mégis négy sztárcsapat, a huszonkétszeres magyar bajnok MKB-MVM Veszprém, a 2011-es BL-győztes német THW Kiel, a tavalyi második helyezett katalán FC Barcelona és a német SG Flensburg mérte össze erejét. Ezúttal sajnos nem a bakonyi egyesület bizonyult a legjobbnak, de nincs szégyenkezni valója a szenzációsan játszó 22-szeres magyar bajnoknak, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. a csapat névadó szponzorként büszke a 4. helyezésre.

A 22-szeres magyar bajnok, 23-szoros magyarkupa-győztes, kétszeres KEK győztes MKB-MVM Veszprém KC az európai sportélet legjobbjaival mérkőzött, az elődöntőben és a bronzmeccsen is kiegyenlített mérkőzéseket játszott, méltó ellenfélnek bizonyult. Az MVM további sikeres szereplést, újabb BL Final4 részvételt kíván a veszprémi csapatnak, amelyhez továbbra is minden támogatást megad.

Gratulálunk az idei szezon alatt Európa egyik legjobb csapatává felnövő MKB-MVM Veszprém csapatának a Bajnokok Ligája négyes döntőjében nyújtott tisztes helytállásáért. Hisszük, hogy a csapat sikere sokunk közös érdeme, az oroszlánrészt vállaló játékosokon túl a klub, a szurkolók és persze a nemzeti energetikai társaság is minden energiájával röpítette előre a csapatot. Büszkék vagyunk rá, hogy a sport területén is a legkiemelkedőbb teljesítmények, a magyar kézilabdasport legjobbjai mellett állhattunk” - mondta Felkai György, az MVM Csoport kommunikációs igazgatója.

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. 2013 ősze óta az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdaklub névadó szponzora, a Győri Audi ETO női kézilabdaklub kiemelt főszponzora, valamint az első MVM EHF FINAL4 női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntő névadó szponzora is, ezzel a sportág egyik legjelentősebb hazai szponzora. A világ legtöbb nagyvállalatához hasonlóan az MVM Csoport is vallja, hogy a gazdasági fejlődés ma már leképezhető a kultúra, a szociális háló, a hazai oktatási és szakmakultúra fejlesztése, az egészséges életmód és a sportkultúra fejlettségi szintjén is.

Még nincs értékelve