Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Bűnbánó Rózsa

Balogh Zoltán | kecskemetite.hu | 2010.10.15. |
Bűnbánó Rózsa
A magyar első osztályú labdarúgó bajnokságban eddig gyalázatosan szereplő Kecskeméti TE tulajdonosa, Rózsa Pál visszahívta a csapat korábbi sikeredzőjét, a szerb Tomiszlav Szivicset. A hírös városban nagy népszerűségnek örvendő tréner székfoglalójában azt ígérte, hétvégén megverik a Honvédot!

Tomiszlav Szivics korábban meglehetősen furcsa körülmények között távozott Kecskemétről, az NBII-es középcsapatból az első osztály egyik legmarkánsabb együttesét összerakó edző nemkívánatos személy lett. Még azt is megtiltották neki, hogy nézőként térjen vissza a széktói stadionba, mondván, jelenléte pletykát indítana el. A KTE vezetői gyorsan elfelejtették a múltat, csak a szépre emlékeznek, a rendkívül nehéz helyzetben lévő gárda mellé visszacsábították a szerb szakvezetőt. A hírek szerint Szivics megkérte a vezetők múltbeli tévedésének az árát, korábbi gázsijának duplájáért ül le a kispadra. A nagy fizu valószínűleg senkit nem zavar majd, ha a klikkesedéséről ismert gárda megkezdi a felzárkózást.

Játékosállománya alapján a jelenleg 14. helyen álló együttes erős középcsapat lehetne, ám hiába dolgoztak ki az eddig lejátszott kilenc mérkőzésen számtalan ziccert a labdarúgók, a befejezésekkel komoly gondok akadtak, még az egykori gólkirály, Tököli Attila sem tudott segíteni.

A szerb U19-es válogatottal pazar eredményeket produkáló Szivics Kecskeméten is sikert ígér, kérdés, hogyan tudja majd motiválni az igencsak hitehagyott játékosokat. Szombaton a Bozsik stadionban kiderül, mit ér a szerb mágia.
Még nincs értékelve