Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Dzsudzsák szerződést hosszabbított a PSV-vel

Balogh Zoltán | 2011.02.01. |
Dzsudzsák szerződést hosszabbított a PSV-vel
A jelenleg legértékesebbnek tartott magyar labdarúgó, a holland sztárcsapatban játszó Dzsudzsák Balázs a téli átigazolási szezonban nem vált csapatot, s bár több neves kérőt is emlegettek vele kapcsolatban, a szélső mégis 2015. június 30-ig szóló szerződést kötött mostani kenyéradójával.

Felszállt a köd Dzsudzsák Balázs körül, a január 31-ig tartó átigazolási piac egyik szenzációja lett volna, ha a 24 éves magyar válogatott labdarúgó elhagyta volna klubját, s a vele hírbehozott, francia Lille-be, vagy az angol Manchester Citybe igazol. Korábban emlegették vele kapcsolatban Torino büszkeségét, a Juventust, de felmerült az ukrán óriás, Dinamo Kijev neve is.

Dzsudzsi mégis maradt, na persze nem szívjóságból, a holland PSV az eddigieknél jobb szerződést kínált számára, a fix összegek mellett különböző bónuszokkal is honorálják tudását, így ha jól szerepel az együttes, a magyar fiú sűrűn járulhat majd a klubkasszához.
 
A hosszabbítás ténye egyáltalán nem zárja ki, hogy a 32-szeres válogatott már a nyáron csapatot vált, viszont hosszú távú szerződésére hivatkozva a hollandok annyit kérhetnek érte, amennyit csak akarnak. Nagy tétben ne fogadjon senki, hogy Dzsudzsák Balázs kitölti a PSV-nél 2015-ig szóló szerződését.
Még nincs értékelve