Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Elkerültük a szégyent

Balogh Zoltán | vasasc.hu | 2011.02.03. |
Elkerültük a szégyent
Lesz magyar csapat a férfi vízilabda Euroliga legjobb nyolc együttesének mezőnyében: a Vasas hazai pályán 11:10-re legyőzte az utolsó negyedre teljesen összeomló Szegedet. A magyar póló elkerülte azt a szégyent, hogy reprezentánsa nélkül folyjanak tovább a küzdelmek, ám az Euroliga D-csoportját pont nélkül záró Eger mélyrepülése sem tesz jót nemzeti sportágunk megítélésének.

A szegediek minden teher nélkül ugrottak vízbe a Komjádi uszodában, tétje a találkozónak csak a Vasas számára volt: győzniük kellett, s akkor bárhogyan alakul a kvartett másik találkozója, a Jadran-Primorac végeredménye, Földi László csapata készülhet a nyolc közé.

Rosszul kezdődött a piros-kékek számára a derbi, a vendégek egy-egy góllal nyerték az első három negyedet, ám Kiss Gergelyék az utolsó szakaszban összekapták magukat, 79 másodperc alatt hintettek egy hármast a széteső Szegednek, így a legjobb nyolc közé verekedték magukat.
 
Az Euroliga harmadik magyar résztvevője, az Eger megtartotta „jó” szokását, tovább növelte vereségeinek számát, az utolsó csoportmérkőzésén, hazai pályán 10:8-ra maradt alul a CNA Barceloneta ellen, így Gerendás György tanítványai nulla ponttal búcsúztak a legrangosabb férfi vízilabda kupasorozattól.
Még nincs értékelve