Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Eltiport tulipánok

Balogh Zoltán | icehockey.hu | 2011.04.18. |
Eltiport tulipánok
Parádésan kezdett a Budapesten zajló divízió 1-es jégkorong-világbajnokságon a magyar válogatott, Ted Sator fiai a nyitómeccsen 7:3 arányban győzték le Hollandiát.

Mindig a kötelező győzelmek megszerzése a legnehezebb, a Papp László Sportarénát zsúfolásig megtöltő szurkolók szerint Palkovicséknak simán kellett hozniuk a hollandusok elleni derbit. A srácok nem sokat teketóriáztak, az első húsz percben négyszer juttatták a korongot Groeneveld kapujába, Sikorcin, Horváth András, Kovács Csaba és Sofron volt eredményes.

A második harmad közepén Sofron második találatát is megszerezte. 5:0-nál válaszoltak a hollandok először, Hagemeijer szépített, majd kontrából Casey van Schagen juttatta a pakkot a magyar ketrecbe.
 
A harmadik felvonásban Vas Márton piszkált be egy lecsorgó korongot, majd tesója, János lőtte ki a narancsmezesek kapujának jobb alsó sarkát. A 7:3-as végeredményt Van den Huevel állította be, bár ezt már nem nagyon bánta a csapatot ünneplő nyolcezer magyar fanatikus.
 
A nagy rivális olaszok csak nehezen, 2:0 arányban tudták legyűrni a pofozógépnek szánt spanyolokat, de biztosak lehetünk benne, a mieink ellen a legjobb formájukat hozzák majd.
 
Palkovicsék ma este Dél-Korea csapatával mérik össze erejüket. Nem lesz könnyű megszerezni a győzelmet, de ha nyolcezer ember üvölt teli torokból, az sokat jelenthet…
Átlag: 5