Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Európa leosztva

Balogh Zoltán | nb1.hu | 2011.05.05. |
csapatsportok, sport
Európa leosztva
A labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján a Videoton 4:0-ra legyőzte a Kaposvárt, így a már szinte biztos bajnoknak tekinthető fehérváriak mellett a Zalaegerszeggel szemben a fináléba jutó Kecskemét az Európa Ligában mutathatja meg tudását.

A székesfehérváriak magabiztosan nyomták le a Sisa Tibor vezette somogyi alakulatot, jelezvén, a bajnoki arany mellett a kupagyőzelmet sem szeretnék kiengedni a kezükből. Azért ehhez a másik ágon a fináléba kerülő Kecskemétnek is lesz egy-két szava, ám az már szinte biztos, hogy a hírös város alakulata bemutatkozhat a nemzetközi színtéren. A Vidi – előlegezzük meg neki a bajnoki címet – az NB I aranyérmese jogán a BL-selejtezőiben vehet részt, míg az EL egyik helyét, a Kecskemét kaparintja meg, még ha ki is kap a kupadöntőben.

 
A már tuti befutó Kecskemét mellett a Paks, a Kaposvár, a Ferencváros, a Debrecen és a Zalaegerszeg sem tett le arról, hogy Európa futballszínpadán kapjon szerepet. Nagy harc várható az első osztályú bajnokság finisében.
Még nincs értékelve