Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Felfüggesztették a Lazio tőzsdei kereskedését

Tancsa Ágnes | 2010.10.25. |
Felfüggesztették a Lazio tőzsdei kereskedését
Fel kellett függeszteni a Lazio olasz labdarúgócsapat tőzsdei kereskedését, mert túl gyorsan emelkedtek a csapatrészvények jegyzési árai. Az olasz labdarúgó bajnokság éllovas csapatának jó tőzsdei szereplése az elmúlt időszakok meglepetésekkel is felérő kiváló sportteljesítményeivel magyarázhatók.

Hétfőn kora reggel közel 26 százalékponttal emelkedtek a római csapat részvényárai. A milánói tőzsdén ezért felfüggesztették a csapat részvényeinek kereskedését. A tőzsdei szabályok értelmében a rövid időn belül történő tíz százalékos részvényár-elmozdulás a hirtelen növekvő, vagy zuhanó papír kereskedésének a felfüggesztésével jár.

A Lazio idén fennállása óta a legjobb teljesítményét és eredményét nyújtja. Nyolc meccséből hatot megnyert, ezzel pedig vezeti a Serie A tabellát. A tőzsde pedig azért értékelhette így fel, mert a statisztikák azt mutatják, akik a szezon ezen részén vezeti a tabellát, az a végső győzelmet is megszerzi.
 
Persze ez a matek azért csak a statisztikusoknak lehet garancia. Más csapatok szurkolói még reménykednek, hogy ez most nem fog működni.
Még nincs értékelve