Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Győzelemmel kezdett a Szeged és a Veszprém

Győzelemmel kezdett a Szeged és a Veszprém
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája „C” csoportkörének első fordulójában a megfiatalított Szeged, Mikler kapus hathatós közreműködésével 29:26-ra legyőzte a svájci Schaffhausent. A veszprémiek is hozták a kötelezőt, a B-jelű hatosban magabiztosan, 35-27-re verték a meglepetésre készülő Eperjest.

Sokan féltették a Skaliczki-csapatot a rutinos játékosokból álló svájci gárda ellen, ám Törőék megmutatták, van bennük spiritusz. A Tisza-partiak többször is vezettek 2-3 góllal a mérőzés folyamán, de a helvétek ragadtak rájuk, többször is közel álltak az egyenlítéshez. A Schaffhausen a végjátékban mindent megpróbált, edzőjük még a kapusuk helyett is mezőnyjátékost küldött pályára, de ez is kevés volt az ihletett formában védő Mikler Rolanddal szemben, aki hatalmas részt vállalt együttese sikeréből.

Magyarverésre készültek Szlovákiában! A remek eperjesi kézilabdacsapat, a szlovák bajnok Tatran Presov azzal az egyáltalán nem titkolt szándékkal lépett pályára, hogy a megjelent 3500 néző előtt legyőzze az európai kézilabda egyik élcsapatát, az MKB Veszprémet.
 
A bakonyi betyárokat irányító Mocsai mester azonban szokás szerint remek taktikát dolgozott ki, percről percre darálták be a lelkes szlovákokat. Bár az első félidő 22. percéig tartották magukat a hazaiak, a pihenőre már négygólos előnnyel vonulhatott a MKB. Az Eperjes a második játékrész elején megkapta a hazai pálya előnyét, volt, hogy kettős emberelőnyben támadhattak a házigazdák. A két Iváncsik tartotta a magyar csapatot, de csatlakozott hozzájuk Sulic, Pérez és Vujin is, így a meccs vége magabiztos veszprémi sikert hozott.
Átlag: 5