Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Győzelemmel kezdtek

Balogh Zoltán | 2010.09.22. |
Győzelemmel kezdtek
A magyar női kézilabda-válogatott győzelemmel kezdte a dániai világkupát: Mátéfi Eszter csapata második félidei kitűnő játékának köszönhetően 22:19 arányban legyőzte Németországot.

Reményekkel telve utazott a Mátéfi-társulat a skandináv túrára, a lányok háromnapos közös gyakorláson vettek részt. Ábrahám Szilvia újoncként szállt fel a Dániába tartó repülőgépre, míg Mehlmann Ibolya személyében egy nagy harcos is visszatért a keretbe. A gárdához szinte az utolsó pillanatban csatlakoztak a BL-selejtezőn remekül szereplő debreceniek, Bulath Anita és Szabó Valéria.

A csoportkör első mérkőzésén lányaink a kőkemény németek ellen léptek pályára, s Pálinger Katalin újra megmutatta, nem hiába tartják a világ legjobb kapusának, 57 százalékos hatékonysággal védett az első játékrészben. Görbicz szokás szerint zseniális volt, fifikás, pimasz megoldásaival és magabiztosan értékesített hétmétereseivel az őrületbe kergette a germánokat. A németek nagyasszonya, Grit Jurack ugyan még megpróbálta „felhúzni” társait a magyarokhoz, ám egy fecske most sem csinált nyarat, a magyar válogatott három gólt megőrzött előnyéből.
 
A mieink szerdán a Franciaországot 32:29-re legyőző házigazda dánokkal találkoznak, az ütközet igazi értékmérő lesz Mátéfi Eszter együttese számára.
Még nincs értékelve