Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Hajnali ébredés?

Balogh Zoltán | bvb.de | 2011.01.06. |
Hajnali ébredés?
Hajnal Tamás nem adta fel azt a tervét, hogy beverekedje magát a német Bundesligát vezető Borussia Dortmund kezdőcsapatába: a magyar válogatott középpályása a francia Lens elleni felkészülési mérkőzésen góllal jelezte Jürgen Klopp vezetőedzőnek, készen áll a bajnoki megmérettetésre.

Nem volt túl jó őszi szezonja Hajnal Tamásnak, az apró termetű középpályás sérüléséből felépülve nem tudta visszaszerezni helyét a Dortmund kezdőben. A helyén játszó, mindössze 300 ezer euróért leigazolt japán Kagava Sindzsi viszont pályafutása eddigi legjobb szezonját futotta, áradozik róla a nemzetközi szaksajtó. A Borussia, a japcsinak is köszönhetően, magabiztosan vezeti a német bajnokság küzdelmeit, jó eséllyel pályázik a salátástál elnyerésére. Klopp edző pedig ragaszkodik a futball egyik örök igazságához, a győztes csapaton ne változtass elvhez, ezért Hajnalnak szinte esélye sem volt a Sindzsivel szemben a kezdőcsapatba kerülésre. Az is megfordult a magyar válogatott játékos fejében, hogy máshová igazol, több német csapat csábította.

A német bajnoki cím elnyerése azonban hatalmas siker lenne Hajnal Tamás számára, így kijelentette, mindent megtesz azért, hogy a tavaszi szezonban az ő nevétől legyen hangos a Ruhr-vidék. Az első lépést a francia Lens elleni felkészülési mérkőzésen megtette, a 83. percben beköszönt a magyar Bölöni László edző által irányított riválisnak.

Még nincs értékelve