Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Hajnalodik?

Balogh Zoltán | mlsz.hu | 2011.02.10. |
Hajnalodik?
Nem sziporkázott, ám mégis magabiztos, 2:0 arányú győzelmet aratott a Dubajban pályára lépő magyar labdarúgó-válogatott Azerbajdzsán ellen. Egervári Sándor együttesének góljait Rudolf és Hajnal szerezte.

A nézők szempontjából összességében elég unalmasra sikeredett a magyar labdarúgó-válogatott Azerbajdzsán elleni találkozója. Mindössze Dzsudzsák Balázs a 24. percben leadott lövése, s Király kapus bizonytalankodása hozott némi izgalmat a drukkerek életébe. A mérkőzés langyos folyásába Rudolf avatkozott be, aki először a 33. percben egy keményen megeresztett lövéssel tesztelte az azeri kapust, majd a meccs első gólját is megszerezte, Gera remek átadásával kilépett az ellenfél hátvédjei közül, s a kimozduló Agayev mellett bal alsó sarokba juttatta a labdát.

A második 45 percre Egervári mester négy új embert küldött harcba, Királyt, Rudolfot, Priskint és Komant Fülöp Márton, Tököli Attila, Hajnal Tamás és Vadócz Krisztián váltotta. Tököli akár a góllövők közé is feliratkozhatott volna, ám Dzsudzsák baloldali beadását nem tudta a hálóba juttatni. Hajnal azonban a 81. percben gondoskodott róla, hogy ne keljen tovább izgulnunk, ballal kilőtte az azeri kapu bal alsó sarkát, beállítva a 2:0-s végeredményt.
 
Hatalmas optimizmus kellene ahhoz, hogy nemzeti futballcsapatunk Azerbajdzsán elleni játéka láttán kijelentsük: reszkessetek hollandok! Az Egervári-gárda dubai produkcióját látva csak reménykedhetünk, hogy aranylábú fiaink pontot rabolnak március 25-én vagy 29-én a legutóbbi világbajnokság ezüstérmesétől, Hollandiától az Európa-bajnoki selejtező csoportmérkőzésein.
Még nincs értékelve