Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Hajrá, magyarok!

Hajrá, magyarok!
A magyar labdarúgó válogatott ma este nyolc órától Stockholmban a svéd együttes vendégeként lép pályára a 2012-es, lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokság kvalifikációs sorozatának első mérkőzésén. Az új szövetségi kapitány, Egervári Sándor bizakodó.

Újra lehet reménykedni. Természetesen minden magyar futballrajongó tudja, hogy nem csapatunk a csoport favoritja, ám miért ne eshetne meg egyszer velünk is a csoda, hogy az egyik továbbjutásra esélyes gárda otthonából hozzuk el a három pontot. Persze, ha figyelembe vesszük, hogy mostanában a svédek ellen nem sok babér termett számunkra, pokoli nehéznek ígérkezik a stockholmi este. De vegyük elő újra a kincstári optimizmust, hagyjuk a balsorsot, drukkoljunk szívből az igen szimpatikus kapitány, Egervári Sándor fiainak.

 Az MTK-val és a Dunaferrel is bajnoki címet szerző szakedző a kapuba valószínűleg a rutinos Királyt állítja, míg a belső hátvédpáros a Juhász-Lipták duó lesz, jobbszélen a „görög” Szélesi, a balon a debreceni Laczkó szilárdíthatja a védelmet. A két „zongoracipelő” szerepét Elek és a spanyol bajnokságban edződő Vadócz alakíthatja, míg a középpálya játékos futballisták felségterülete lehet, Huszti, Gera és Dzsudzsák megkavarhatja a precíz futballt játszó skandinávokat. Egyetlen csatárunk az egykori DVSC-s, jelenleg az olasz ligában bevetésre váró Rudolf lehet. Az összeállítás nem tűnik rossznak, aki jobbat tud, szóljon, egyet azonban minden magyar futballrajongó tegyen meg: aki nem a helyszínen követi figyelemmel a svédországi eseményeket, az üljön le a tévéképernyő elé, s tiszta szívből szurkoljon a csapatnak!
Még nincs értékelve