Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Hárman küzdhetnek az Euroligáért

Balogh Zoltán | nana.hu | 2010.10.11. |
Hárman küzdhetnek az Euroligáért
Az egyik legeredményesebb magyar sportág képviselői, a vízilabdázók őrzik helyüket a kontinens élmezőnyében: az Euroliga főtáblájára alanyi jogon feljutó Vasas mellett a Szeged és az Eger is kiharcolta a legjobb 16 közé kerülést.

A magyar bajnok Vasas páholyból figyelhette az Euroliga második selejtezőkörét, az ezüstérmes Egernek és a 3. helyet megszerző Szegednek azonban kapaszkodnia kellett. Gerendás György együttese a berlini csoportba kapott besorolást, ahol a helyi Spandauval, a francia Marseille-el és a horvát Mladosttal kellett megküzdenie a továbbjutást jelentő első két helyért. Az egriek megcselekedték, amit megkövetelt a haza, a horvát sztárcsapat mögött jutottak tovább.

A kétszeres Euroliga-győztes tréner, Kásás Zoltán úgy tűnik, a Szegedet is gatyába rázza, a vízilabda legenda Kásás Zoltán édesapja a Tisza-partiakat az első helyen vitte tovább az „F” jelű kvartettből. Az Újvidéken megrendezett csoportmérkőzésen a Szeged bombaerős mezőnyben végzett az élen, megelőzve a házigazda Vojvodinát, az olasz Brescia-t és az orosz Kazanyt.
Még nincs értékelve