Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Ítéletre várnak a debreceni futballisták

Balogh Zoltán | uefa.com | 2011.04.01. |
Ítéletre várnak a debreceni futballisták
A lausanne-i székhelyű nemzetközi sportdöntőbíróság nem hozott döntést a DVSC bundázással vádolt labdarúgói, Vukasin Polekszics és Mészáros Norbert ügyében, az ítélethozatali határidőt 2011. május 16-ig meghosszabbította.

Isten malmai lassan őrölnek, úgy tűnik, a nemzetközi sportdöntőbíróságé is. A testület március 10-én hallgatta meg az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) által eltiltott két debreceni futballistát és ügyvédeiket. Tanúként beidézték a hajdúságiak nagy kedvencét, Dombi Tibort, valamint a kapus Djordje Panticsot is.

Úgy tűnt, nemsokára ítéletet hirdet a svájci testület, erre azonban nem került sor, mint azt a debrecenieket képviselő ügyvédekkel levélben közölték, május 16-ig kitolták az ítélethozatali határidőt. Így továbbra is maradt az UEFA által meghozott verdikt, Polekszics 2012. június 30-ig, Mészáros pedig 2011. december 31-ig van eltiltva, továbbá előbbit tízezer, utóbbit hétezer euró pénzbüntetésre is kötelezték. A montenegrói hálóőr - aki korábban elismerte a megkeresést – enyhítés reményében fordult a CAS-hoz, míg a védő felmentésben bízik, hiszen mint állítja egyáltalán nem került kapcsolatba semmiféle mérkőzést befolyásolni szándékozó személlyel.
Még nincs értékelve