Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Jókor jött a pofon?!

Balogh Zoltán | gyorietokc.hu | 2011.03.21. |
Jókor jött a pofon?!
Amikor a győri kézilabdás lányok már elhitték, hogy ők a legjobbak Európában, a BL középdöntőjének utolsó mérkőzésén a norvég Larvik lekent nekik egy nagy taslást: Győrben 24:18-ra verte a Görbicz vezette ETO-t. A kisalföldiek a zakó ellenére csoportelsőként zártak kvartettjükben, az elődöntőben a spanyol Itxakó vár rájuk.

 

A logika mentén haladva előre beírhattuk volna a győri csajoknak a két pontot a Larvik elleni hazai mérkőzésük előtt, ugyanis Amorimék a messzi északon is oktatták a norvégokat, hazai pályán pedig egyértelműen le kellett volna őket győzniük. A skandinávok azonban fittyet hánytak a papírformára, s csúnyán megtréfálták Konkoly Csaba kicsit enerváltan, néhol kényelmesen játszó lányait.
 
A Larvik egy laza 4:0-al indított, a lassan ébredő ETO első gólját Mraviková szerezte, a házigazda pedig elindult a vendég után. Mint később kiderült, nem sok sikerrel, a norvégok végig vezetve „behúzták” a győri meccset. Bradeanuék néha csak nyomozták a labdát, talán elhitték, hogy ezt a mérkőzést már az öltözőben megnyerték. De mint tudjuk, minden rosszban van valami jó, ha ez a pofon nem ébreszti fel az egyébként rendkívül jó győri hölgyeket, akkor semmi más. Hogy az elődöntő előtt megcsappant az önbizalmuk? Semmi baj, majd visszaszerzik a spanyolok ellen, s a döntőben újra a régi, földbedöngölős ETO lép majd pályára!
Még nincs értékelve