Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Két magyar csapat a BL főtábláján

Balogh Zoltán | haon.hu | 2010.09.20. |
Két magyar csapat a BL főtábláján
A magyar bajnoki ezüstérmes DVSC kézilabdás hölgyei három győzelemmel abszolválták a lengyelországi selejtezőt, így csoportgyőztesként soroltak be a Bajnokok Ligája B-jelű kvartettjébe, ahol az osztrák Hypo NE, a német HC Leipzig és a spanyol Itxako Navarra ellen küzdhetnek a pontokért.
Óriási bravúrt hajtottak végre a debreceni lányok: első mérkőzésükön a házigazda Lublint győzték le három góllal, majd hatalmas csatában egyel verték a szerb válogatottal megegyező Zajecsart. A mindent eldöntő találkozón a tavalyi KEK-döntős dán Vejen sem tudta megállítani Köstner Vilmos tanítványait, a Csáki és Bulath vezérelte hajdúsági hölgykoszorú 31:20-ra rendezte le a skandináv társulatot.
 
A Győri Audi ETO KC a magyar bajnok jogán jutott a BL csoportküzdelmeibe, ám Konkoly Csaba lányaihoz borzasztóan nehéz rivális csatlakozott a selejtezőből, a BL-győztes orosz Zvezda Zvenyigorod nyerte ugyanis a 2. csoport versengését. A Rába-partiaknak a Zvezda mellett a szlovén Krim Ljubljanával és a horvát Podravka Koprivnyicával kell megharcolniuk a csoportgyőzelemért.
Még nincs értékelve