Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Kiütötték a Debrecent

Balogh Zoltán | dvsc.hu | 2010.09.18. |
Kiütötték a Debrecent
Óriási zakót kapott a Puskás Ferenc Stadionban DVSC: az Európa-liga I-csoportjában megrendezett találkozón az ukrán Mataliszt 5:0 arányban bizonyult jobbnak a debrecenieknél. A vendégeket pengés brazil játékosaik tolták előre az első félidő végén tíz főre fogyatkozó Loki ellen.

Nem történt csoda, a jó erőt képviselő ukrán együttes Európa-liga mérkőzésen simán legyőzte a magyar labdarúgás képviselőjét, a Debreceni VSC-t. Az ütközet előtt még reménykedtek a cívisek, Herczeg András klubmenedzser bízott fiaiban, s a pontszerzésben. A budapesti mérkőzés forgatókönyve azonban másként alakult: a 24. percben Taison lazán ment el a baloldalon, majd egészen az alapvonalról laposan középre passzolt, a ziccert pedig Edmar váltotta gólra (0-1).  Egy perccel később egyenlíthettek volna a debreceniek, Czvitkovics 25 méteres bombáját Dislenkovics hárította, a kipattanót azonban Kabát hat méterről a kapufára fejelte. A 34. minutumban az ukránok iskolajátékot mutattak be: Cleiton Kxavier Vorobejhez sarkazott, a visszakapott labdával a brazil még bemutatott egy cselt a büntetőterületen, majd ballal Malinauskas kapujának jobb oldalába helyezett (0:2). Tanítanivaló akció volt, ha nem a Debrecen kapja a gólt, tapsoltunk volna. Az első félidő végén Kabátot buta szabálytalanság miatt kiállította a macedón bíró, Alekszandar Sztarev. A 74. percben újra csak leesett állal bámultuk az ukránok vendégmunkásainak produkcióját: Cleiton Kxavier baloldali szögletét Edmar sarokkal juttatta a hálóba (0:3). Három perccel később Fininho 16 méterről pókhálózta le a magyar kapu jobb felső sarkát (0:4), majd a rendes játékidő vége előtt Valajev állította be a végeredményt (0:5).

 
A hajdúságiak tavaly a Bajnokok Ligájának csoportkörében hat mérkőzésen léptek pályára, ám pontot nem sikerült szerezniük. A Metaliszt elleni Európa-liga ütközeten elszenvedett súlyos vereség sem sok jót ígér az idei szezonra. Fiúk, borítsátok fel a papírformát!
Még nincs értékelve