Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Legyőzte a Honvéd a Real Madridot!

Balogh Zoltán | pfla.hu | 2011.04.26. |
Legyőzte a Honvéd a Real Madridot!
A kispestiek a világraszóló eredményt sajnos nem a felnőttek között, hanem egy korosztályos tornán, a Puskás-Suzuki Kupán érték el, ahol a fináléban tizenegyesekkel győzték le világhírű riválisukat.

Évek óta komoly mezőny gyűlik össze a Puskás-Suzuki Kupán, a korosztályos csapatok legjobbjai vetélkednek az Aranycsapat legendájáról elnevezett trófeáért. Milyen a sors, az idei fináléban Puskás Ferenc futballkarrierjének két legfontosabb együttese, a Honvéd és a Real Madrid fiataljai feszültek egymásnak az elsőségért. Ha az összecsapást a felnőttek között rendezték volna, a jelenleg az NB I középmezőnyébe tartozó Honvédnak szemernyi esélye sem lett volna a BL-elődöntőre készülő királyi klub ellen, ám az ifik szintjén a kispestiek felvették a kesztyűt. Bár a vezetést a spanyolok szerezték meg, Machalek Marcell még az első játékrész végén egalizált. A második félidőben a durva hispánoktól két játékost is kiállított Kassai Viktor játékvezető, a piros-feketék azonban hiába dolgoztak ki mezőnyfölényt, nem sikerült gólt szerezniük. A kupa sorsát eldöntő tizenegyes párbajban jobban koncentráltak riválisuknál, s megszerezték a hatcsapatos torna győztesének járó serleget.
 
A harmadik helyen Puskás Ferenc edzői állomásának legsikeresebb együttese, a görög Panathinaikosz fiataljai végeztek, a hellének 2–0-s hátrányból fordítottak, s 3–2-re legyőzték a Videoton-Puskás Akadémiát.

Még nincs értékelve